۲۴۵۲۱
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

بیسکوئیت کنجدی

در کشورهای شرق آسیا، کنجد یکی از غذاهای همیشگی مادران شیرده است. کنجد علاوه‌ بر شیرافزایی باعث تقویت شیر شما می‌شود و روغن مفید آن به افزایش کیفیت شیر کمک می‌کند.

بیسکوئیت کنجدی

بیسکوئیت کنجدی

برترین ها:

مواد لازم:
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • کره: ۷۵ گرم
  • آرد سفید: ۱۰۰ گرم
  • شکر: ۱۲۵ گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • بيکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • کنجد: ۲۰۰ گرم
روش تهیه:

فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را به دقت جدا کنید. زرده را با شکر، وانیل و بيکینگ پودر مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا کاملا سفید و سفت شود. کره را بزنید تا نرم و لطیف شود و آن ‌را با مایه زرده مخلوط کنید. سفیده را جداگانه آنقدر بزنید تا از ظرف نریزد. سفیده را با زرده و کره مخلوط کنید. آرد را بریزید و به هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. از خمیری که به دست آمده دایره‌های کوچک بردارید و با دست صاف کنید تا به قطر حدود ۵ سانتی‌متر برسند. کنجدها را در یک کاسه بریزید و پشت و روی خمیر را به کنجد آغشته کنید. بیسکوئیت‌ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت آن‌ها را روی توری سیمی سرد کنید. این بیسکوئیت‌ها را می‌توانید تا ۳ روز در دمای اتاق نگه دارید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج