بیسکوئیت کنجدی
در کشورهای شرق آسیا، کنجد یکی از غذاهای همیشگی مادران شیرده است. کنجد علاوه بر شیرافزایی باعث تقویت شیر شما میشود و روغن مفید آن به افزایش کیفیت شیر کمک میکند.
برترین ها:
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۴ عدد
- کره: ۷۵ گرم
- آرد سفید: ۱۰۰ گرم
- شکر: ۱۲۵ گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- بيکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
- کنجد: ۲۰۰ گرم
فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را به دقت جدا کنید. زرده را با شکر، وانیل و بيکینگ پودر مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا کاملا سفید و سفت شود. کره را بزنید تا نرم و لطیف شود و آن را با مایه زرده مخلوط کنید. سفیده را جداگانه آنقدر بزنید تا از ظرف نریزد. سفیده را با زرده و کره مخلوط کنید. آرد را بریزید و به هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. از خمیری که به دست آمده دایرههای کوچک بردارید و با دست صاف کنید تا به قطر حدود ۵ سانتیمتر برسند. کنجدها را در یک کاسه بریزید و پشت و روی خمیر را به کنجد آغشته کنید. بیسکوئیتها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت آنها را روی توری سیمی سرد کنید. این بیسکوئیتها را میتوانید تا ۳ روز در دمای اتاق نگه دارید.
ارسال نظر