كباب ترش
شعله حرارت منقل باید نسبت به كبابهای دیگر ملایمتر باشد.
برترین ها:
مواد لازم
- راسته گوساله: نیم كیلوگرم
- گردو: ۱۰۰ گرم
- رب انار ترش: یك قاشق غذاخوری
- آب انارترش: یكدوم پیمانه
- روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری
- سبزیها (كوتكوتو، چوچاق، نعنا): یك قاشق غذاخوری
- پیاز خردشده: یك عدد
گوشت گوساله را به تكههای مساوی متوسط تقسیم كرده، سپس رب انار و آب انار را با هم مخلوط میكنیم تا با هم حل شوند. سبزیهای معطر محلی و گردو را با پیاز خردشده به رب و آب انار اضافه میكنیم و ۲۴ ساعت در یخچال میگذاریم. هنگام به سیخ كشیدن گوشت، نمك و فلفل را به مواد اضافه میكنیم و با شعله خیلی ملایم سیخها را روی منقل قرار میدهیم.
فوت آشپزی
شعله حرارت منقل باید نسبت به كبابهای دیگر ملایمتر باشد.
پ
ارسال نظر