كتهكباب
كباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوهای شود.

برترین ها:
مواد لازم
- فیله گوساله: یك كیلوگرم
- پیاز: یك عدد
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- ماست: یك قاشق غذاخوری
پیاز را خرد كرده و با فیله گوساله تكه شده مخلوط میكنیم. یك قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه كرده و با یك قاشق ماست هم میزنیم سپس یكدوم پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط كرده و فیله گوشت را ۲۴ ساعت در مواد میخوابانیم. سپس به سیخ كشانده و روی حرارت منقل كباب میكنیم. یك ظرف جداگانه هم زده و به مواد بادنجان اضافه میكنیم.
فوت آشپزی
كباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوهای شود.
ارسال نظر