۲۴۳۲۳
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

كته‌كباب

كباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوه‌ای شود.

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم
  • فیله گوساله: یك كیلوگرم
  • پیاز: یك عدد
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
  • ماست: یك قاشق غذاخوری
روش تهیه

پیاز را خرد كرده و با فیله گوساله تكه شده مخلوط می‌كنیم. یك قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه كرده و با یك قاشق ماست هم می‌زنیم سپس یك‌دوم پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط كرده و فیله گوشت را ۲۴ ساعت در مواد می‌خوابانیم. سپس به سیخ كشانده و روی حرارت منقل كباب می‌كنیم. یك ظرف جداگانه هم زده و به مواد بادنجان اضافه می‌كنیم.

فوت آشپزی

كباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوه‌ای شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج