مرغ ترش
ذائقه گیلانیان ترشمزه است به همین دلیل ترشی از چاشنیهای لاینفك سفره آنان است. علاوه بر اینها، وجود انواع گوشتهای سفید و قرمز تازه مثل ماهی، پرندگان شكاری، بوقلمون، غاز و...
برترین ها:
مواد لازم
- مرغ متوسط: یك عدد (ران مرغ)
- تخممرغ: ۳ عدد
- آبغوره: یك پیمانه
- لپه: ۳ قاشق غذاخوری
- سبزیها: تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر و شوید) به مقدار مساوی
- ولی اسفناج و خالواش مقدار بیشتری از سایر سبزیها
- نعنا: به مقدار لازم
- سیر: ۵ حبه آب: ۲ پیمانه
- پیاز: یك عدد، متوسط
- روغن: به مقدار لازم
- نمك، زردچوبه، فلفل و دارچین: به مقدار لازم
مرغ را با پیاز رنده شده و لپه تفت داده تا حدی كه رنگ مرغ سفید شده، سپس با ۲ پیمانه آب سرد میگذاریم تا بجوشد. سبزی را با ۵ حبه سیر رنده شده سرخ كرده و به مرغ اضافه میكنیم. حالا آبغوره را به مواد اضافه كرده و میگذاریم روی حرارت تا حدی كه مواد روغن پس دهد.
نکته
- در مرغ ترش به هیچ وجه به جای آبغوره نباید از آبلیمو استفاده شود؛ چون طعم آبلیمو غالب بر طعم سبزیها میشود.
- در صورتی كه خالواش تازه به دستتان نرسید میتوانید از خالواش خشك خیسشده استفاده كنید.
ذائقه گیلانیان ترشمزه است به همین دلیل ترشی از چاشنیهای لاینفك سفره آنان است. علاوه بر اینها، وجود انواع گوشتهای سفید و قرمز تازه مثل ماهی، پرندگان شكاری، بوقلمون، غاز و... سبب شده خورشهای متنوعی در این دیار پخته شود كه طمعش با غذاهای دیگر جاهای ایران كاملا متفاوت است مثلا فسنجان با گوشت اردك، سیرقلیه با مرغ محلی، واوشكا با گوشت خوتكا.
نظر کاربران
سلام خداقوت
دسترسي به سبزي خاليواش درتهران براي ما غيرممكن است لطفا سبزي جايگزين براي اين سبزي خوش بو معرفي كنيد .
پس تخم مرغش چی شد؟
فکر کنم هنوز مرغش تخم نکرده!