تخممرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی
این خوراك خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط كمی مفصلتر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد كه مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند.
برترین ها: این خوراك خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط كمی مفصلتر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد كه مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا را به عنوان شام سرو میكنید آن را با سالاد سبز و سوپ گوجهفرنگی همراه كنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر
- اسفناج: یك كیلوگرم
- پیاز متوسط: ۲ عدد، خلالی
- سیبزمینی: ۵۰۰ گرم، ورقهورقه
- سیر: ۲ حبه، ساطوری (اختیاری)
- روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران: یكهشتم قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۶ عدد
- نمك و فلفل: به میزان لازم
اسفناج را ۵ دقیقه در آبنمك جوشان بریزید، سپس آبكش كنید و بچلانید تا آب آن گرفته شود و آن را درشت ساطوری كنید.
روغن را داغ كرده و پیاز را روی شعله متوسط ۵ دقیقه تفت دهید. سیبزمینی و سیر را اضافه كنید و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید. اسفناج و زعفران را همراه نمك و فلفل اضافه كنید و یكدوم پیمانه آبجوش بریزید و روی شعله ملایم ۳۰ دقیقه بگذارید تا آب آن تبخیر شود.
تخممرغ را یكییكی شكسته و داخل تابه روی سبزیها بیندازید. در تابه را ببندید تا تخممرغ بپزد. كمی نمك و فلفل و زعفران ساییده روی آن بپاشید و از خوردن آن لذت ببرید.
ارسال نظر