پاستا صدفی با سس
پاستا را در ظرفی كه میخواهید سرو كنید بریزید و لیمو را كنار آن برش بزنید و قرار دهید.
برترین ها:
مواد لازم :
- كالباس گوشت: ۱۰ ورق
- نعنا: یك دسته كوچك
- پنیر پارمزان: ۱۵۰ گرم
- پاستا صدفی: ۴۰۰ گرم
- كره: یك قالب كوچك
- نخودفرنگی: ۳۰۰ گرم
- خامه: ۲ قاشق سرپر غذاخوری
- لیمو: یك عدد
- ادویه: نمك، فلفل سیاه، روغن زیتون
- روغن مایع: به میزان لازم
ورقههای كالباس را بهطور منظم با چاقو برش دهید و كنار بگذارید. نعنا را به خوبی شسته و از ساقه جدا كنید. سعی كنید كه از ریزترین برگها استفاده كرده و پنیر پارمزان را در یك بشقاب دیگر رنده كنید.
برای پخت:
یك قابلمه متوسط را با آب پر كرده و روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و به آن كمی نمك و روغن مایع اضافه كنید و بگذارید تا به نقطه جوش برسد.
بعد پاستاهای صدفی شكل را داخل قابلمه ریخته تا نرم شود. توجه داشته باشید تا طبق روال پاستا جلو بروید. در همین حین یك تابه گود را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و درون آن روغن زیتون فراوان بریزید. برای اینكه سس مخصوصی كه درست میكنید براقتر شود یك قالب كوچك كره را درون تابه بغلتانید. در این زمان، كالباسهایی را كه قبلا به صورت منظم برش زدهاید را به تابه اضافه كرده و كمی آن را تفت دهید تا براق شود، بعد نخودفرنگیهای نیمهپز یا كنسرو نخودفرنگی را اضافه كرده و كمی فلفل به آن اضافه كرده و با یك قاشق آن را هم بزنید. در همین زمان برگهای خوشبو نعنا را روی یك تخته چوبی گذاشته و آن را خرد كنید. یك دقیقه پس از آنكه نخودفرنگیها را درون تابه قرار دادید. خامه را همراه با نعنای خرد شده به آن اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنید. بگذارید تا سس به قوام برسد و با اضافه كردن خامه سس آماده میشود. مقداری از آب آبكش شده پاستا را به سس اضافه كنید تا براقتر شود، بعد پاستاهای آبكش شده به سس اضافه كرده و پنیر پارمزان را كه از قبل رنده كردهاید را روی آن بریزید و چند تكان آرام به تابه داده تا پنیر با مواد میكس شود. در تابه را گذاشته تا با بخار، پنیر بیشتر به خورد پاستاها رود.
برای سرو:
پاستا را در ظرفی كه میخواهید سرو كنید بریزید و لیمو را كنار آن برش بزنید و قرار دهید.
ارسال نظر