طرز تهیه اسپاگتی قارچ و مرغ
اکثرا عادت کرده ایم ماکارونی را با گوشت چرخ کرده درست کنیم. اما ماکارونی با گوشت مرغ و قارچ هم لذت خاص خودش را دارد. اتفاقا درست کردن این غذا خیلی هم راحت است. پیشنهاد می کنم امتحان کنید.
مواد اولیه:
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۴۰۰ گرم
- سیر ۴ حبه
- آب مرغ ۱ لیوان
- ماکارونی ۱۰۰ گرم
- جعفری خرد شده مقداری برای تزئین
طرز تهیه:
۱- ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.
۲- پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.
۳- آب مرغ ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید ، به خوبی مخلوط کنید تا طعم ها و مواد به خورد هم بروند سپس در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
۴- در صورت تمایل میتوانید کمی پنیر پارمزان نیز روی پاستا رنده کنید.
ارسال نظر