مرغ با خردل و ليمو
(كمچرب- سريع- ۳۰ دقيقه)
- تكههاي درشت مرغ: ۱۵۰۰ گرم
- روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
- خردل: يك قاشق غذاخوري
- آبليمو: يك قاشق غذاخوري
- ارگانو يا ريحان خشك: يك قاشق مرباخوري
- فلفل قرمز: يكهشتم قاشق مرباخوري
مرغ پوست گرفته را با شعله بالاي فر ، روي پنجره فلزي فر با فاصله 12 سانت حدود 15 دقيقه كباب كنيد. روغن مايع، خردل، آبليمو، فلفل ليمو، ارگانو و فلفل تند را مخلوط كنيد و با برس به زير و روي مرغها بماليد. 5 تا 10 دقيقه ديگر در فر بگذاريد. (6 نفر)
نكته: حرارت فر براي پخت سينه مرغ ۷۵درجه سانتيگراد و براي ران مرغ ۸۵ درجه سانتيگراد است.
پ
ارسال نظر