پاي زردآلو
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم كنيد. خمير را در ظرف پاي گردي به قطر ۲۵ سانت پهن و دور خمير را مرتب كنيد.
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوري
- شكر: يكدوم فنجان
- نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري
- زردآلو خرد شده: ۱۴۰۰ گرم
- آلبالو خشك خرد شده: يكدوم فنجان
- سفيده تخممرغ: يك عدد
- شير: يك قاشق غذاخوري
- شكر: يك قاشق غذاخوري
- خمير دولايه: يك عدد (برای تهیه این خمیر به کتاب مراجعه کنید)
- مخلوط دارچين، جوز و زنجبيل: يك و يكدوم قاشق مرباخوري
روش تهیه :
فر را با حرارت 375 درجه فارنهايت گرم كنيد. خمير را در ظرف پاي گردي به قطر 25 سانت پهن و دور خمير را مرتب كنيد. يكدوم فنجان شكر، نشاسته، يك و يكدوم قاشق مرباخوري مخلوط دارچين و نمك را مخلوط و ميوهها را اضافه كنيد. مواد را روي خمير بريزيد. بقيه خمير را به شكل دايرهاي به قطر 30 سانت پهن كنيد، با قالب گردي به قطر 3 سانت 30 تا 40 دايره از خمير در آوريد. سفيده و شير را مخلوط كنيد و با برس روي دايرهها بماليد. يك قاشق غذاخوري شكر و يكچهارم قاشق مرباخوري مخلوط دارچين را با هم مخلوط كنيد و روي نصف دايرهها بپاشيد. 10 عدد از دايرههاي شكري را روي مخلوط زردآلو بچينيد. روي لبههاي پاي با برس كمي از مخلوط سفيده بماليد و بقيه دايرهها را دور لبه پاي بچينيد يا ميتوانيد خمير را يكدست و به طور ساده روي زردآلوها پهن كنيد. روی پاي فويل بكشيد و 35 دقيقه در فر بگذاريد. سپس فويل را برداريد، 15 دقيقه ديگر در فر بگذاريد.
ارسال نظر