موساکا
طرز تهیه بادمجون پیتزایی
پیتزا بادمجونی تا حالا شنیده بودید؟ البته نه اینکه دقیقا پیتزا باشد، ولی وقتی درستش کردیم میبینیم که آدم را یه جورایی یاد پیتزا می اندازد. پس حتما باید خوشمزه باشد. البته اسم اصلی غذا موساکا است.
مواد اولیه:
- بادمجان بادمجان هشت عدد
- سیب زمینی دو عدد بزرگ
- گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
- پیاز یک عدد متوسط
- قارچ ورقه شده پنج عدد
- فلفل دلمه ای ریز خرد شده دو عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- بادمجون ها را شستم و پوستشو یکی در میون گرفتم حلقه_حلقه کردم و در ماهیتابه سرخ کردم . البته زیاد سرخ نکردم چون قراره بعدش بره تو فر.
۲- سیب زمینی را هم حلقه حلقه کردم سرخ کردم اول پیاز و نگینی ریز خرد کردم سرخ کردم. بعد که طلایی شد گوشت را اضافه کردم بعد از آن رب، البته بجای رب از گوجه رنده شده استفاده کردم.
۳- گوشت که پخت فلفل دلمه را اضافه کردم یه تفت دادم و قارچمو اضافه کردم و ادویه و نمک و فلفل وآویشن زدم.
۴- دقیقا مثل مواد پیتزا که میخوایم آماده کنیم. بعد از آماده سازی مواد اولیه توی پیرکس یه ردیف سیب زمینی گذاشتم یه ردیف بادمجون روش مواد پیتزایی که آماده کردم، باز یه لایه بادمجوندر آخر روش پنیر_پیتزای فراوون.
ارسال نظر