دلمه سرد گوجه فرنگي
عروس خانم ها سلیقه شان را به رخ بکشند!
دلمه انواع و اقسام دارد ولي دلمهاي كه ما معمولا ميپزيم يك مايه مشترك دارد كه آن را داخل صيفيجاتي مثل بادمجان، كدو، گوجه فرنگي و برگ مو ميريزيم و ميپزيم. اما اين دلمه هم مواد داخلش با دلمههای معمول فرق ميكند هم اينكه اصلا پختني نيست. در ضمنا به سرعت هم آماده ميشود.
مواد لازم
- ۴ عدد گوجه فرنگي سفت
- ۴/۱ پيمانه سس خردل
- ۲/۱ پيمانه سس مايونز
- ۱ قس جعفري ريز خردشده
- ۳۰۰ گرم كالباس خشك
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- ۱ قس شويد ريز خردشده
- ۱ قس گشنيز ريز خردشده
طرز تهیه:
1. كالباسها را نگيني خرد كنيد و در كاسهاي بريزيد. شويد، جعفري و گشنيز را هم به مواد داخل كاسه اضافه كنيد و با سس خردل ، مايونز و نمک وفلفل مخلوط كنيد تا مايه داخل دلمهها آماده شود. مواد آماده را در يخچال به مدت يك ساعت استراحت دهيد.
2. گوجه فرنگيها را خوب شسته، سر آنها را به شكل دلخواه برش زده و جدا كنيد. داخل گوجه فرنگيها را با قاشق خالي كنيد.
3. حالا داخل شكم گوجه فرنگيها را با مواد خنك شده پر كرده و در ظرف مورد نظر چيده و سرو كنيد.
نظر کاربران
اقا ما بی سلیقه