مرغ ليمو فلفلي
(كمچرب ـ آسان ـ ۵۰ دقيقه)
- سينه مرغ بياستخوان: ۶ عدد نصف شده
- روغن مايع: ۳ قاشق غذاخوري
- آبليمو: يكسوم فنجان
- پوست ليمو رنده شده: يك قاشق مرباخوري
- آويشن يا ريحان خشك: يك قاشق مرباخوري
- سير لهشده: ۲ حبه
- فلفل سياه درشت ساب: يك دوم قاشق مرباخوري
- نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
- سالسا: مقداري
- ليموترش تازه: ۲ تا ۳ عدد
روش تهیه :
مرغها را در كيسهاي بريزيد. پوست ليمو، آبليمو، روغن، آويشن، فلفل، نمك و سير را با هم مخلوط كنيد و روي مرغها بريزيد. درب پاكت را ببنديد وتکان بدهید و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. شعله بالاي فر را روشن كنيد. مرغ را از پاكت در آوريد و در سيني فر بچينيد. مواد را در پاكت نگه داريد و سيني را با فاصله 10 تا 12 سانت از شعله بالا 6 دقيقه در فر بگذاريد تا مرغ كمي برشته شود. مرغها را زير و رو كنيد، كمي از مواد داخل پاكت را رويشان بماليد و 6 دقيقه ديگر در فر بگذاريد. (شما ميتوانيد اين غذا را با سالسا و ليموترش تازه سرو كنيد.)
پ
ارسال نظر