۲۴۰۹
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

مرغ ليمو فلفلي

(كم‌چرب ـ آسان ـ ۵۰ دقيقه)

برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :
  • سينه مرغ بي‌استخوان: ۶ عدد نصف شده
  • روغن مايع: ۳ قاشق غذاخوري
  • آبليمو: يك‌سوم فنجان
  • پوست ليمو‌ رنده شده: يك قاشق مرباخوري
  • آويشن يا ريحان خشك: يك قاشق مرباخوري
  • سير له‌شده: ۲ حبه
  • فلفل سياه درشت ساب: يك دوم قاشق مرباخوري
  • نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
  • سالسا: مقداري
  • ليموترش تازه: ۲ تا ۳ عدد


روش تهیه :

مرغ‌ها را در كيسه‌اي بريزيد. پوست ليمو، آبليمو، روغن، آويشن، فلفل، نمك و سير را با هم مخلوط كنيد و روي مرغ‌ها بريزيد. درب پاكت را ببنديد وتکان بدهید و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. شعله بالاي فر را روشن كنيد. مرغ را از پاكت در آوريد و در سيني فر بچينيد. مواد را در پاكت نگه داريد و سيني را با فاصله 10 تا 12 سانت از شعله بالا 6 دقيقه در فر بگذاريد تا مرغ كمي برشته شود. مرغ‌ها را زير و رو كنيد، كمي از مواد داخل پاكت را روي‌شان بماليد و 6 دقيقه ديگر در فر بگذاريد. (شما مي‌توانيد اين غذا را با سالسا و ليموترش تازه سرو كنيد.)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج