میت پلیت، ناهاری درون قالبهای مافین
وقتی پای گوشت و یا مرغ در میان باشد می توانیم هزاران ایده از خودمان بدهیم و کلی غذای جدید درست کنیم. مثلا داخل نان یا خمیر را با مواد مختلف گوشتی پر کنیم. با همین یک جمله کلی ایده به ذهن آدم میرد!
مجله زندگی ایده آل - مشهید امیری: وقتی پای گوشت و یا مرغ در میان باشد می توانیم هزاران ایده از خودمان بدهیم و کلی غذای جدید درست کنیم. مثلا داخل نان یا خمیر را با مواد مختلف گوشتی پر کنیم. با همین یک جمله کلی ایده به ذهن آدم میرد!
مواد لازم:
- نان تست بزرگ ۶ عدد
- كره ۲۵ گرم
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
- نمك كمی
- پودر پسته ۱ قاشق چایخوری
مواد میانی:
- گوشت چرخ كرده 250 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد
- زعفران حل شده ¼ قاشق چایخوری
- هویج رنده شده 1 عدد
- زرشك 2 قاشق سوپخوری
- گردوی خرد شده 3 قاشق سوپخوری
- ادویه گوشت شامل زیره، فلفل سیاه، سیر و كمی زرچوبه و نمک به میزان لازم
- پنیر گودا، گوجه گیلاسی و زیتون سیاه برای تزیین
- روغن کنجد در صورت لزوم
روش تهیه:
۱. نانهای تست را با یك قالب گرد به قطر ۸ سانت برش بزنید و سپس درون قالبهای مافین فرم دهید حال كره را ذوب كنید و با قلم مو روی نانها بمالید و كمی آویشن، نمك و پودر پسته روی آنها بپاشید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا كاسههای نان تست فرم بگیرند و خشك شوند سپس از فر خارج كنید و كنار بگذارید.
۲. گوشت چرخكرده را همراه یک عدد پیاز رندهشده و ادویههای مخلوط گوشت شامل زیره، نمك، فلفل، كمی زردچوبه و سیر روی حرارت درون تابه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس هویج رندهشده را اضافه كنید و چند دقیقه تفت دهید. فقط مرتب هم بزنید تا كاملا یكدست شود و گوشت نسوزد؛ درصورتیكه گوشت كمچرب باشد ۲ قاشق سوپخوری روغن كنجد اضافه كنید.
۳. در نهایت زرشك و گردوی خیس خورده و زعفران را نیز اضافه كنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس درون كاسههای نان تست را پر كنید و به سلیقه خودتان با پنیر گودا، گوجهفرنگی گیلاسی و زیتون سیاه تزیین كنید.
۴. در صورت دلخواه میتوانید به جای گوشت چرخ كرده از سینه مرغ پخته شده نیز استفاده كنید. دقت كنید كه سینه مرغ را حداكثر ۱۵ دقیقه بپزد سپس بگذارید خنك شود و در نهایت ریش ریش كنید چون اگر زیاد بپزید مرغ سفت میشود.
ارسال نظر