كيك اسفنجي
كيك اسفنجي با اينكه مواد بسيار ساده و در دسترسي دارد اما درست كردن آن احتياج به تجربه زيادي دارد كه بتوانيم به راحتي آن را درست و تزئين كنيم.
کیک با تجربه ها
كيك اسفنجي با اينكه مواد بسيار ساده و در دسترسي دارد اما درست كردن آن احتياج به تجربه زيادي دارد كه بتوانيم به راحتي آن را درست و تزئين كنيم. در شمارههاي قبلي مجله، دستور كيك اسفنجي را براي شما عزيزان شرح داده بوديم اما به دليل تماسهاي زيادي كه در اين زمينه داشتيم، ايندفعه شرح تصويري كيك اسفنجي و تزئين آن به روشي جديد آن را برايتان شرح ميدهيم.
مواد لازم :
- تخممرغ: 6 عدد
- شكر: 150 گرم
- آرد: 150 گرم
- بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- آبجوش: يكسوم ليوان معادل 80 ميليليتر
- وانيل: يك قاشق چايخوري
روش تهیه :
ابتدا زرده و سفيده تخممرغها را از هم جدا كرده، زردهها را با نيمي از شكر، آبجوش ، وانيل وبيكينگپودر هم ميزنيم تا كاملا پف كرده و كرم و كشدار شوند. آرد را به زرده اضافه كرده و با ليسك به خورد مواد ميدهيم. سفيدهها را جداگانه با همزن برقي خوب هم ميزنيم تا كاملا پف كنند و وقتي ظرف را برميگردانيم از ظرف نريزند. بايد دقت كنيم ظرف سفيده كاملا خشك و تميز باشند همچنين چرخهاي همزن نيز آغشته به هيچگونه موادي نباشد چون در اين صورت سفيده تخممرغ خوب پف نميكند. پس از اينكه سفيده به اين حالت رسيد، آرام آرام نيمه ديگر شكر را به آن اضافه ميكنيم و با همزن خوب به هم ميزنيم تا كاملا فرم بگيرد. مايه زرده را به سفيده اضافه كرده و با ليسك هم ميزنيم، دقت كنيد زدن به شكل دوراني باشد كه پف سفيدهها نخوابد. قالب گرد به قطر ۲۵ سانتيمتر را از قبل چرب كرده و مايه را داخل آن ميريزيم و به مدت يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. پس از پخت، كيك اسفنجي را از وسط برش داده و به دو قسمت تقسيم ميكنيم؛ روي هر لايه را با مقداري آب كمپوت آناناس مرطوب كرده و روي لايه اول مقداري خامه و آناناس قرار ميدهيم و لايه دوم را روي خامهها قرار داده و روي كيك را به شكل دلخواه تزئين ميكنيم.
ارسال نظر