ميني پای آناناس را به راحتی در آشپزخانه درست کنید
اگر هوس درست كردن يك دسر ميوهاي كردهايد و داخل يخچالتان به جز يك قوطي كمپوت آناناس چيز ديگري نيست، با محتويات همان يك قوطي كمپوت آناناس، يك پاي خوشمزه بپزيد و برای صبحانه با چای نوش جان کنید.
مجله سیب سبز: اگر هوس درست كردن يك دسر ميوهاي كردهايد و داخل يخچالتان به جز يك قوطي كمپوت آناناس چيز ديگري نيست، با محتويات همان يك قوطي كمپوت آناناس، يك پاي خوشمزه بپزيد و برای صبحانه با چای نوش جان کنید.
مواد لازم
- ۱۵۰ گرم آرد
- ۳ عدد تخممرغ
- ۱ ق س نشاسته ذرت
- ۱۲۵ گرم كره
- ۱۲۵ گرم پودر شكر
- ۲ قس پودر نارگيل + ۱ قس
- ( براي تزیين)
- ۱ قچ بيكينگ پودر
- ۱ قوطي كوچك كنسرو آناناس
- ۴/۱ ق چ وانيل
طرز تهیه:
1. كره را مدتي بيرون از يخچال بگذاريد تا نرم شود، بعد آن را با شكر مخلوط كرده و با همزن بزنيد تا سفيدرنگ و پوك شود. وانيل را هم افزوده و خوب هم بزنيد.
2. تخممرغها را يكي يكي بشكنيد و به كره، شكر و وانيل مخلوط شده اضافه كرده و با همزن بزنید.
3. آرد، بيكينگپودر و نشاسته ذرت را الك كرده و با پودر نارگيل به مخلوط داخل كاسه اضافه كنيد. همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا مايه كيك آماده شود.
4. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. در اين فاصله قالب مينيپاي را آماده كنيد. داخل هر محفظه يك كپسول كاغذي بگذاريد.
5. در هر كپسول تا نيمه، مايه پاي بريزيد. هر حلقه آناناس را نصف كرده و روي هر كيك يك نيمه حلقه آناناس بگذاريد و روي هر كيك را با مقداري پودر نارگيل تزیين كنيد.
6. قالب ميني پاي را به مدت 20 تا 25 دقيقه حرارت دهيد تا خوب روي آنها طلايي شود. بعد قالب را از فر بيرون آورده، ميني پايهاي آماده را روي توري بگذاريد تا خنك شود.
ارسال نظر