شكلات مغز دارِ خانگی
درست است كه الان ديگر انواع و اقسام شكلاتها را كارخانجات داخلي هم توليد ميكنند ولي اين دليل نمي شود اگر اهل درست كردن شيريني و شكلات هستيد خودتان دست به كار نشويد.
مجله سیب سبز: درست است كه الان ديگر انواع و اقسام شكلاتها را كارخانجات داخلي هم توليد ميكنند ولي اين دليل نمي شود اگر اهل درست كردن شيريني و شكلات هستيد خودتان دست به كار نشويد.
مواد لازم
- ۲۰۰ گرم كره
- ۲ /۱ پيمانه پودر كاكائو
- ۱ عدد تخممرغ درشت
- ۱۵۰ گرم شكر
- ۱ پيمانه پسته
- ۱ پيمانه گردوي خردشده
- ۲۰۰ گرم بيسكويت ساده
- مقداري پودر پسته يا ترافل رنگي براي تزیين
طرز تهیه:
1. كره را در ظرفي مثل شيرجوش ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا آب شود. كاكائو را هم اضافه كرده و با كره آبشده خوب مخلوط كنيد.
2. تخممرغ را در كاسهاي مناسب شكسته، شكر را به آن اضافه كرده و با همزن برقي خوب هم بزنید و مخلوط كنيد؛ تا جايي كه شكر حل شده و تخممرغ پف كند.
3. تخممرغ و شكر را به مخلوط كره و كاكائو اضافه كرده و خوب هم بزنيد. حالا مخلوط را از روي حرارت برداريد.
4. بيسكويت را خرد كرده و همراه با پسته و گردوي خردشده به مواد ديگر اضافه كنيد. مواد را خوب مخلوط كنيد تا يكدست شود.
5. جعبهاي مثل جعبه باقلوا آماده كرده و در آن كيسه فريزري پهن كنيد طوري كه كف و ديواره ظرف با آن پوشانده شود. مواد شكلات را در ظرف روي نايلون ريخته و پهن كنيد تا به صورت يكدست در همه سطح ظرف قرار گيرد.
6. روي شكلات را با پشت قاشق خوب صاف كنيد، سپس روي آن را با پودر پسته يا ترافل رنگي تزیين كنيد. بعد روي ظرف را پوشانده و آن را در فريزر بگذاريد. بعد از سفت شدن شكلات آن را برش زده و در ظرف مورد نظر بچينيد.
نکته :
- وقتی کره را روی حرارت میگذارید باید حواستان باشد که نسوزد، حرارت ملایم کره را آب میکند.
- کاکائو را هم که اضافه میکنید زمانی که با کره مخلوط شد، سریع از روی حرارت بردارید که نسوزد.
ارسال نظر