پيتزای سالمِ سبزيجات
به خوبي ميشود ادعا كرد كه در ميان همه انواع پيتزاها سالمترين آنها پيتزاي سبزيجات است. چرا كه در آن از سوسيس و كالباس خبري نيست. پختن اين پيتزا از بقيه پيتزاها سريعتر است، به خصوص آنكه در پخت اين پيتزا از سبزيجات كنسروي ميتوان استفاده كرد.
مجله سیب سبز: به خوبي ميشود ادعا كرد كه در ميان همه انواع پيتزاها سالمترين آنها پيتزاي سبزيجات است. چرا كه در آن از سوسيس و كالباس خبري نيست. پختن اين پيتزا از بقيه پيتزاها سريعتر است، به خصوص آنكه در پخت اين پيتزا از سبزيجات كنسروي ميتوان استفاده كرد.
مواد لازم براي ۱ عدد پيتزا
- ۱ عدد هويج كوچك
- ۲ /۱ ۱ قس نخودفرنگي كنسروي
- ۲ قس ذرت كنسروي
- ۱ عدد پياز كوچك
- ۳۰ گرم قارچ( ورقه شده)
- فلفل دلمهاي رنگي به مقدار لازم
- چند عدد زيتون
- سس گوجهفرنگي مقداري
- چند عدد گوجه گيلاسي
- پنير پيتزاي رندهشده به ميزان كافي
- ۱ عدد خمير آماده پيتزا
طرز تهیه:
1. هويج را پوست كنده، بخارپز كنيد. بعد از پخت نگيني خرد كنيد. فلفل دلمهايهاي رنگي را هم ريز نگيني خرد كنيد. زيتونها را نصف كنيد.
2. پياز را پوست كنده، نگيني خرد كنيد و كناري بگذاريد. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. گوجهفرنگيها را به دو نيم تقسيم كنيد.
3. روي خمير آماده پيتزا مقداري سس گوجهفرنگي ماليده و همه سبزيجات را نصف كنيد. نيمي از مواد را روي خمير سس ماليدهشده ريخته و بعد پنير رنده شده را روي سبزيجات بريزيد.
4. حالا مابقي سبزيجات را روي پنير ريخته و زيتونهاي برشخورده و گوجهفرنگيهاي نصف شده را روي پيتزا بچينيد. پيتزا را روي سيني فر در طبقه وسط به مدت 20 دقيقه حرارت دهيد تا پنير آب شود.
نظر کاربران
سلام خوب بود ولی چرا طعم پیتزای بیرون با پیتزای خانگی فرق داره.