تاکوی آلبالو، ساندویچی با طعم خاص
تاکوی آلبالو درواقع یک ساندویچ متفاوت است که در تهیه آن از آلبالو هم استفاده شده و طعم آلبالو در کنار دیگر مواد موجود در این ساندویچ طعم خوشمزه و خاصی به آن داده است.
مواد لازم
- ۴ عدد گوجهفرنگی
- ۲ /۱ ۱ پیمانه آلبالو
- ۱ عدد پیاز کوچک
- ۱ عدد فلفل دلمهای قرمز
- ۲ /۱ پیمانه گشنیز
- ۱ عدد فلفل سبز خرد شده
- ۱ ق س آبلیمو
- ۲ /۱ ق چ زیره
- ۲ /۱ ق چ نمک
- ۴ /۱ ق چ فلفل
- ۸ عدد نان ترتیلا
- ۸-۶ عدد تخممرغ
- ۲ /۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- به میزان لازم روغن
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و فلفل سبز را حلقهای خرد کنید. پیاز را هم حلقهای خرد کنید.
2. روی سینی فر یک کاغذ آلومینیومی قرار دهید. سبزیجات حلقهای خرد شده را روی آن بچینید و سینی را حدود 7-5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سبزیجات تغییر رنگ دهند سپس از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند.
3. بعدازآنکه سبزیجات خنک شدند، آنها را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً نرم و پورهای شوند. حالا گشنیز، آبلیمو، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مواد کاملاً باهم مخلوط شوند.
4. آلبالوها را بعد از شستوشو هستههایشان را جدا کرده و پوره سبزیجات را به آلبالوها اضافه کرده ، آنها را خوب باهم مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
5. موقع سرو، تخممرغها را در یککاسه بزنید و داخل تابه با مقداری روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا خرد شده ، بپزند . حالا روی نانهای ترتیلا مقداری تخممرغ بریزید، سپس مقداری از مخلوط آلبالو را روی آن قرار دهید. در انتها مقداری پنیر روی هرکدام از ساندویچها قرار دهید و سرو کنید.
ارسال نظر