آلبالو پلو مخصوص گياه خواران
اگر از وقتي گياهخوار شده ايد دلتان لك زده براي آن آلبالوپلوهاي خانه مادر بزرگ با آن كوفته هاي ريز،اصلا غصه نخوريد . شما هم مي توانيد همان آلبالوپلو را با همان طعم و مزه ولي با كوفته هاي سويا بپزيد و لذتش را ببريد.
مواد لازم ٥-٤ نفر
- ٣پيمانه برنج
- نيم كيلو آلبالوی دم وهسته گرفته شده
- ١ پيمانه شكر
- ۲ /۱ ۱ ق چ زعفران
- ١پيمانه سوياريز
- ١عدد پياز متوسط
- ٢-١ ق س آردنخودچي
- ٢ ق غ پيازداغ
- ٢ق س خلال پسته وبادام
- روغن به ميزان لازم
- نمك و ادویه های معطر به ميزان لازم
۱. آلبالوها را شسته وهسته ودم آنهارا جدا کنید وترجيحا در یک ظرف مسي يا لعابي همراه با شكر و یک پيمانه آب به مدت ١٥-١٠دقيقه بجوشانيد.
۲. برنج را آبكش كرده و دانه آن را زنده تر برداريد. آلبالوهارااز شربت جداكرده ، با پيازداغ مخلوط كنيد.
۳. كف قابلمه كمي روغن ريخته واز نان براي ته ديگ استفاده كنيد، نيمي از برنج را ريخته و آلبالوها را روي آن بريزيد وبقيه برنج را اضافه كنيد و زعفران را كه از قبل دم كرده ايد قطره قطره روي چندجاي برنج بريزيد و آن را دم كنيد.
۴. سوياي ريز فرآوري شده را با مقدارمناسبي آب جوش خيس كنيد تا نرم شود ، سپس آن راچرخ كرده، با پياز رنده شده كه آب آن گرفته شده باشد مخلوط كنيد. آردنخودچي و انواع ادويه هاي معطر را به دلخواه در اين قسمت اضافه کنید و مخلوط را خوب ورز دهيد و آن را به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد و بعد به صورت كوفته ريزه (كله گنجشكي) در آورده با مقداركمي روغن در ماهيتابه اي مناسب سرخ كنيد.
۵. بعداز دم كشيدن پلو در صورت نياز به آن كمي روغن بریزید و برنج را هم بزنيد مي بينيد كه پلوي زيبايي با رنگ هاي سفيدوقرمزو نارنجي خواهيد داشت ، آن را در ظرف مناسب كشيده و با كوفته ريزه ها و خلال بادام و پسته كه از قبل خيسانده وكمي تفت داده ايد ، تزیين كنيد .
فوت وفن
براي وا نرفتن كوفته ريزه هاي درست شده با سويا حتما به مخلوط در يخچال استراحت دهيد وآن را به آرامي و خیلی کم در روغن سرخ كنيد.
ارسال نظر