خورش کاری با مرغ و سبزيجات
يكي از معروف ترين خورش هاي هندي ، همين خورش كاري است . كافي است شما طعم و بوي كاري را دوست داشته باشيد ، حتي بسيار بيشتر از خورش قرمه سبزي به شما مزه مي دهد .
مواد لازم براي ۲-۳ نفر
- ۴۰۰ گرم بروکلی خرد شده
- ۲ ق س پودر کاری
- ۱ عدد فلفل دلمهای قرمز خرد شده
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۲ عدد سینه مرغ خرد شده
- ۱ ق ج دانه گشنیز
- ۱ ق چ زیره
- ۱ ق چ فلفل سیاه
- ۱ ق چ پوست لیموی رنده شده
- ۳ حبه سیر خرد شده
- ۱ ق چ زعفران
- به میزان لازم نمک
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از حدود 3-2 دقیقه زیره و دانه گشنیز را همراه با پودر کاری و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید. حالا تکههای مرغ را همراه با مقداری آب و پوست لیموی رنده شده داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا مرغ بپزد.
2. در این میان یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا بروکلی ها را به مدت 3 دقیقه داخل قابلمه قرار دهید تا نرم شوند، سپس آنها را در یک سبد قرار دهید. فلفل دلمهای را خرد کنید، سپس آن را در یک تابه با مقداری روغن سرخ کنید.
3. بعدازآنکه مرغ پخت، بروکلی را همراه با فلفل دلمهای و مقداری نمک به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در انتها زعفران را هم اضافه کنید.
4. بعدازآنکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
ارسال نظر