سوپ سرد مرغ با آلبالو
این سوپ با بقیه سوپ هایی که تا به حال خورده اید کاملا متفاوت است. تفاوت آن، هم به خاطر سرد بودن آن است و هم به خاطر سس آلبالویی است که این سوپ دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳۰۰ گرم فیله مرغ
- ۳۰ گرم کره
- ۳ ق س آرد
- ۱ پیمانه آب
- ۲ پیمانه شیر
- ۱ عدد پیاز
- ۱ عدد چوب دارچین کوچک
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- مواد لازم برای سس آلبالو
- ۴ ق س شکر
- ۲۰۰ گرم آلبالو
- ۱ ق س سرکه
- ۴ /۱ پیمانه آب
طرز تهیه سس آلبالو:
1. آلبالوها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.
2. در قابلمه ای مناسب آب، شکر و سرکه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بخورد. سپس آلبالوها را اضافه کنید تا غلیظ شود. در مرحله آخر غلیظ شده آن را در مخلوط کن پوره کنید.
طرز تهیه :
1. ابتدا در ظرفی مناسب کره را بریزید و حرارت دهید تا آب شود.
2. پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید و در کره آب شده مقداری تفت دهید تا نرم شود اما رنگ آن تغییر نکند.
3. فیله مرغ ها را شسته، خرد کنید. بعد از اینکه آب آن کشیده شد، مقداری تفت دهید تا رنگ آن سفید شود.
4. در مرحله بعدی آرد را اضافه کنید وکمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
5. سپس چوب دارچین، آب و شیر را همزمان به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا مواد کاملا پخته و غلیظ شودو مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
6. در مرحله آخر چوب دارچین را از سوپ پخته شده جدا کنید و سوپ را در غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
7. سوپ را در ظرفی مناسب بریزید و سس آلبالو را به آن اضافه کرده و با خامه و آلبالو تزئین کنید.
ارسال نظر