ناهار ظهر جمعه؛ خورش سیب گلاب
تعجب نكنيد. مگر با به خورش درست نمي كنيد؟ خب اين هم خورش سيب است. اين خورش نه تنها خيلي خوشمزه است بلكه به لحاظ ظاهري شكل و شمايل متفاوتي هم دارد، كه جان مي دهد براي مهماني هاي رسمي و رودربايستي دار به خصوص در فصل تابستان كه فصل سيب گلاب است.
مواد لازم براي ۲-۳ نفر
- ۲۰۰ گرم گوشت ران گوسفندی
- ۳ عدد سیب گلاب
- ۲/۱ پیمانه شیره خرما یا انگور
- ۳ ق س پیاز داغ
- ۱ ق س آرد ذرت
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۲ ق س سرکه
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز داغ را همراه با گوشت خرد شده داخل قابلمه بریزید و آنها را تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. حالا مقداری آب اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
2. سیبها را پوست بگیرید، هستههای آنها را جدا کنيد و به صورت درسته آماده كناري بگذاريد. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس سیبها را داخل آن کمی تفت دهید.
3. بعدازآنکه گوشت پخت، سیبها را همراه با شیره خرما یا انگور و سرکه به خورش اضافه کنید. حدود 20 دقیقه برای پخت سیب کافی است. به میزان لازم نمک و فلفل هم به خورش اضافه کنید.
4. در یک کاسه کوچک آرد ذرت را در مقداری آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد، سپس آن را همراه با برنج سرو کنید.
يه جور ديگه
اين خورش را با سيب هاي درشت تر هم مي توانيد درست كنيد ،فقط بايد آن ها را به قطعات كوچك تر خرد كنيد.
نظر کاربران
سلام اینکه گفتین یک دوم پیمانه شیره بریزیم پیمانه رو لیوان در نظر بگیرم