مافين موز و موكا
مافينها، اين كيكهاي جديد لقمهاي، چيزي بين نان و كيك هستند كه بسته به ميزان كره و شكر استفادهشده در آنها نامشان تغيير ميكند.
برترین ها: مافينها، اين كيكهاي جديد لقمهاي، چيزي بين نان و كيك هستند كه بسته به ميزان كره و شكر استفادهشده در آنها نامشان تغيير ميكند. خمير مافين شامل مواد پايهاي چون: آرد، شكر، بيكينگپودر، جوششيرين، تخممرغ، شير يا ماست بوده كه با انواع ميوهها، مغزها، شكلات و ادويههاي مختلف طعم، عطر و رنگ متفاوت پيدا ميكنند.
- مدت آمادهسازي: ۲۰ دقيقه
- زمان پخت: ۲۵ دقيقه
- كره: يك پيمانه يا 200 گرم
- شكر: يكويكچهارم پيمانه يا 250 گرم
- تخممرغ: يك عدد درشت يا 2 عدد ريز
- موز: 3 عدد
- قهوه فوري: يك قاشق سوپخوري
- آبجوش: يك قاشق سوپخوري
- وانيل: يكهشتم قاشق چايخوري
- نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
- بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- جوششيرين: يكويكدوم قاشق چايخوري
- آرد: 2 و يكدوم پيمانه يا 312 گرم
- شكلات چيپسي: يك پيمانه يا 180 گرم
1- ابتدا كره به دماي محيط رسيده را با شكر مخلوط كرده با همزن بزنيد تا كرمرنگ و يكدست شود.
2- تخممرغ را اضافه كرده از وانيل يا اسانس قهوه استفاده كنيد حدود يك دقيقه ديگر هم بزنيد.
3- موزها را با چنگال له يا رنده كنيد و به مواد بيفزاييد.
4- قهوه فوري را با آبجوش حل كرده و به مواد اضافه كنيد.
5- مواد خشك را كه شامل آرد، جوششيرين، بكينگپودر و نمك است، با هم مخلوط كرده 2 تا 3 بار الك كنيد و داخل ظرف بزرگي بريزيد و وسطش را گود كنيد. از مخلوط مواد مايع درون آن بريزيد و همه مواد را با قاشق فلزي يا همزن دستي به خورد مخلوط آرد دهيد. در آخر شكلات چيپسي را اضافه كنيد.
6- مايه كيك را درون كپسولهاي مافين يا قالب چربشده مافين ريخته، در فر از پيش گرم شده با حرارت 175 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 25 دقيقه بپزيد.
نكات:
1- دقت داشته باشيد كه دوسوم قالب را پر كنيد تا هنگام پخت جا براي پف كيك باشد.
2- در مافينها نيازي به زياد هم زدن مواد نيست. با قاشق فلزي در حد مخلوطشدن حدود 8 تا 10 دور زدن، هم بزنيد؛ اين مقدار كافي است.
3- اجتناب از زدن بيش از حد براي اين است كه گلوتن موجود در آرد به مخلوط نفوذ نكند تا پس از پخت، مافين فشرده و لاستيكي، حفرههاي عميق پيدا نكند.
اين دستور: 420 گرم كربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 105 گرم چربي و 2850 كيلوكالري انرژي دارد.
ارسال نظر