كیك شكلاتی وینچنزو
برای پخت كیك فر را داغ كرده و در درجه حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد یا ۳۲۰درجه فارنهایت قرار دهید.

برترین ها:
مواد لازم برای ۸ نفر:
- شكلات خالص: 200 گرم
- كره: 175 گرم
- شكر قهوهای: 120 گرم
- ورقه بادام: 100 گرم
- پودركاكائو: 2 قاشق غذاخوری
- نمك: به میزان كم
- تخممرغ: 4 عدد بزرگ
- آرد: 150 گرم
- باسلق: 100 گرم
- خامه: به میزان لازم
- بكینگپودر: یكچهارم قاشق چایخوری
برای پخت كیك فر را داغ كرده و در درجه حرارت 160درجه سانتیگراد یا 320درجه فارنهایت قرار دهید. شكلاتها را از وسط به دو نیم كرده و داخل مخلوطكن بریزید، بعد كره را به همراه شكر و ورقههای بادام به آن اضافه كرده و بعد مخلوط كنید، بعد از مدتی در مخلوطكن را برداشته و پودركاكائو را همراه با نمك اضافه كنید و تخممرغها را درون آن بشكنید و بعد آرد را درون آن بریزید تا یك پودر كاكائویی غلیظ به دست آورید. میتوانید از بكینگپودر هم استفاده كنید. پس از مخلوط كامل مواد آن را درون یك سینی فر بریزید و بعد باسلق را درون مایه بیندازید. پس از اتمام كار سینی را داخل فر قرار دهید. 20 تا 30 دقیقه برای پخت كیك كافی است؛ میتوانید برای اینكه از پخت كیك مطمئن شوید روی كیك را چنگال بزنید.
برای سرو
كیك را با چاقو برش زده و درون هرظرف بریزید و روی آن را با خامه تزئین كرده و كنار قهوه یا چای سرو كنید.
پیشنهاد
این یك دسر شكلاتی است كه بسیار ساده پخته میشود و بسیار هم خوشمزه است. میتوانید در روند پخت آن از میوه هم استفاده كنید یا از آجیل تا خوشمزهتر شود.
ارسال نظر