گیاهخوارها هم میتوانند غذاهای متنوع بخورند!
وقتی قرار است گوشت را کنار بگذاریم باید از انواع و اقسام حبوبات در رژیم غذاییمان استفاده کنیم، به عنوان مثال عدسی را اغلب افرادی که گیاه خوار هستند زیاد می خورند ولی آیا تا حالا خوراک و یا خورش دال عدس خورده اید؟
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
- ۳۰۰ گرم عد س قرمز
- ۵ حبه سير كوبيد ه
- ۱ عد د پياز نگینی خرد شد ه
- ۱ عد د سيبزميني نگینی خرد شد ه
- به میزان لازم روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه
- ۴ /۱ پیمانه تمبرهند ي
طرز تهیه:
1. ابتدا دال عدس را بشویید و آن را در سبدی بریزید تا آب اضافیاش گرفته شود. پیاز را با مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت دهید تا طلایی شود، سپس فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. حالا باید دال عدس را همراه سیب زمینی خرد شده و 3 لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کنید.
2. در یک کاسه کوچک تمبر هندی را در آب ولرم حل کنید، سپس آن را از صافی رد کرده و کنار بگذارید. بعد از 15 دقیقه عصاره تمبرهندی را داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
3. در مرحله آخر نمک غذا را تست کنید. خود تمبر هندی دارای نمک است. در صورت نیاز نمک بیشتری به غذا اضافه کنید. حالا غذا را در ظرفی که برای سرو کردن آماده کرده اید بریزید و آن را همراه با نان یا پلوی سفید سرو کنید.
نظر کاربران
دال عدس در اصل باید با گوشت چرخ کرده و یا اگر کسی دوست داشت تکه های مرغ درست میشه تمر هندی هم نداره توش مقداری رب گوجه فرنگی میریزند سیر، پیاز، نمک و ادویه.
در ضمن تمبر که شما نوشتین میچسبونن رو نامه اونی که خوراکی هست تمر هست. متاسفانه در بیشتر مطالبی که مینویسین اشکالات بارز نوشتاری بسیاری دیده میشه که فرد برای دانستن اونها تنها دوره ابتدایی رپورتاژ هم طی کرده باشه کفایت میکنه. موفق باشید
پاسخ ها
عزیزم هر دوش درسته