کراکت برنج با مغز میگو
بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارند!
کراکت برنج را هم می شود به عنوان پیش غذا خورد هم به عنوان شام . البته کراکت برنج انواع و اقسام دارد شما می توانید مواد آن را درست و با توجه به ذائقه تان داخل آن را با گوشت مورد نظرتان پر کرده و در روغن سرخ کنید.
مواد لازم برای ۳ نفر
- ۲۵۰ گرم برنج
- ۵ پیمانه آب گرم
- ۱عدد عصاره سبزیجات
- ۱عدد عصاره مرغ
- ۵۰ گرم کره
- ۱عدد زرده تخم مرغ
- ۲۰۰ گرم پنیر پار مسان
- ۱ ق س زعفران دم کرده
- ۲۰۰ گرم میگو
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ ق س پاپریکا
- ۲ ق س روغن زیتون
- ۱۵۰ گرم پودر سوخاری
- به مقدار لازم روغن مایع
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.
2. در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2 تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید .
3. دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستانتان آن را باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.
ارسال نظر