بیف بروکلی، غذای گیاهی گوشتی
بعضی ها گیاهخوارند و گوشت نمیخورند، بعضی ها به هیچ عنوان نمیتوانند از گوشت دل بکنند، بعضی ها هم با دل خوش هر دوی آن را استفاده می کنند. ما از دسته سوم هستیم. هم در غذا از گیاهان استفاده می کنیم و هم از گوشت. به همین سادگی و خوشمزگی!
مواد لازم
- برای هر نفر ۱۵۰ گرم راسته یا فیله گوساله
- ۱ ق س سس ویچستر
- ۱ ق س سس سویا
- ۱ ق چ سس خردل
- ۲ ق س روغن زیتون
- ۱۰۰ گرم بروکلی
مواد لازم سس:
- 2 حبه سیر
- 1 پیمانه آب مرغ
- 1 ق م نشاسته
- 1 ق م سس صدف
طرز تهیه
۱. ابتدا راسته یا فیله گوساله را به صورت نواری (بیفاستراگانفی) خرد کنید. سس ها را با روغن زیتون مخلوط کنید، تکه های گوشت را داخل آن بخوابانید و به مدت یک روز در یخچال قرار دهید. بروکلی را به مدت ۳ دقیقه در یک قابلمه حاوی آبجوش ریخته و سپس آن را خارج کنید و به مدت ۳ دقیقه در آب یخ قرار داده و خارج کنید . بروکلی ها را داخل یک سبد مناسب بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
۲. حالا گوشت و بروکلی را ترجیحا داخل تابه چدنی با مقدار کمی روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه سس زیر را آماده کرده، به آن اضافه کنید.
طرز تهیه سس
در یک تابه سیر را در مقداری روغن تفت داده و سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب مرغ، نشاسته را در کمی آب حل کرده و به آب مرغ اضافه کنید تا غلیظ شود و در انتها یک قاشق سس صدف را به آن اضافه کنید.
ارسال نظر