همه هلوها را توی سبد نچینید؛ بعضی هاشان را بریزید توی قابلمه!
خورش هلو، یک تابستانه تمام عیار
معمولا از هلو برای درست کردن دسرها و کیک های تابستانی استفاده می شود. ولی این بار با هلو یک خورش متفاوت آموزش داده ایم. خورشی که فکرش را هم نمی توانید بکنید چقدر خوشمزه و هیجان انگیزاست.
مواد لازم: براي ۵ تا ۶ نفر
- ۵ عدد هلو
- ۲ عدد ران مرغ
- ۱ عدد سينه مرغ
- ۱ پيمانه روغن
- به میزان لازم نمك
- ۲ /۱ پیمانه پياز ريز شده
- ۴ ق س آب ليموی تازه
- ۱ ق س آرد
- ۱ ق س زعفران حل شده
- ۶-۵ عدد آلو بخارا بدون هسته
- ۱ ق م شکر
طرز تهیه:
1. تكههاي مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف كنيد. سپس با 2 قاشق سوپخوري روغن و 2/1 قاشق مرباخوري نمك مرغ را مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.
2. پياز را با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت داده تا طلايي شود. تكههاي مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روي سطح مرغ را بگيرد و بگذاريد بپزد.
3. آب لیموی تازه، شكر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.
4. هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولي له نشوند. خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکته
به جاي هلو از كمپوت هلو هم ميتوانيد استفاده كنيد و آب كمپوت هلو را براي پخت مرغ استفاده كنيد. در صورت استفاده از کمپوت، شكر را حذف کنید.
نظر کاربران
فک نکنم خوشمزه باشه هر وقت میوه اش رو خوردیم به خورشتشم فک می کنیم