گراتن سیبزمینی و قارچ
سیب زمینی غنی از بتاکاروتن است که وقتی پخته میشود به آسانی جذب می شود.
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- سیبزمینی متوسط آبپز: ۳ عدد، ورقهورقه
- شیر: یكدوم پیمانه، ۱۲۵ میلیلیتر
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- كره: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: یك حبه، ساطوری شده
- قارچ: ۱۵۰ گرم، ورقه ورقه
- پنیر موتزارلا: ۵۰ گرم، رنده شده
۱ - فر را روی ۳۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و یك ظرف نسوز را چرب كنید.
۲ - سیبزمینی، شیر، نمك و فلفل را در یك قابلمه روی شعله كم جوش آورید و به آرامی طوری كه سیبزمینیها خرد نشود هم بزنید.
۳- كره را آب كرده و سیر و قارچ را ۳ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
۴ - قارچ و كره را به مایه سیبزمینی اضافه كرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. مایه را در ظرف نسوز ریخته و ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا شیر تبخیر شده و گراتن پخته شود.
۵ - پس از ۳۵ دقیقه ظرف را از فر خارج كرده و پنیر را روی آن بریزید و مجددا در فر بگذارید. هنگامی كه پنیر آب شد، گراتن را از فر خارج كرده و سرو كنید.
توصیه های ویژه :
برای آبپز كردن سیبزمینی آنها را داخل یك قابلمه جادار قرار داده و آب سرد بریزید تا آب روی سیبزمینیها را كاملا بگیرد. یك قاشق چایخوری نمك به آب سیبزمینیها اضافه كرده و روی شعله زیاد آن را به جوش آورید. از زمانیكه آب به جوش آمد ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر كرده، سپس آن را آبكش كنید. همیشه سیبزمینی را با در باز بپزید تا در آب نترکد.
پ
نظر کاربران
mersiiiiiiiii