جادوى ماریوباتالی
كانلونى اسفناج و پنیر
اگر اطرافیان شما به خوردن اسفناج علاقهای نشان نمیدهند، با این خوراك آنها را عاشق اسفناج میكنید. شك نكنید كه از غذای شما چیزی باقی نخواهد ماند!
- سینه مرغ پخته: 400 گرم
- كانلونی یا ورق لازانیا: 8عدد
- تخممرغ: یك عدد، زده شده
- اسفناج ساطوری: 600 گرم
- پنیر موتزارلا :200 گرم، رنده شده
- رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- گوجهفرنگی: 250 گرم پوره
- پودر آویشن: یك قاشق چایخوری
- آب مرغ یا آبجوش: یكسوم پیمانه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
۱-كانلونی یا ورق لازانیا را در محلول آب نمك جوش آمده ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود، سپس آبكش كنید.
۲-روغن را در یك تابه داغ كرده و اسفناج را ۴،۳ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و آب آن تبخیر شود. كمی نمك هم به آن بپاشید، سپس كنار بگذارید تا سرد شود.
۳- رب گوجهفرنگی را در آب مرغ حل كرده و با سیر، گوجه پودر شده و در یك قابلمه ۳۰ دقیقه روی شعله ملایم بجوشانید تا آب آن تبخیر شود، كمی نمك و فلفل به آن اندازه كنید.
۴- اسفناج، سینه مرغ، ۵۰ گرم از پنیر و تخممرغ را در یك كاسه به خوبی مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید. مایه را به ۸ قسمت تقسیم كرده و داخل كانلونیها را پر كنید یا هر قسمت را روی یكی از ورقههای لازانیا به فاصله یك سانتیمتر از ۲ طرف ریخته و آن را لوله كنید.
۵- فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد داغ كنید. كانلونیها را در یك ظرف نسوز چرب شده چیده و سس گوجه را روی آن بریزید. پنیر موتزارلای باقیمانده را نیز روی آن بپاشید و ۳۰ دقیقه در فر بپزید.
ارسال نظر