دسر خوش طعمِ کرم چاكلت
شیر، شكر و پودر شكلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس كنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه ۸ قاشق سوپخوری آب مخلوط كنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری :
مواد لازم:
- شیر ۲ پیمانه
- شكر ۶۰ گرم
- پودر شكلات ۲ قاشق سوپخوری
- خامه ۱۵۰ گرم
- پودر ژلاتین ۵ قاشق چایخوری
- بیسكویت ویفر قهوه نیمكوب شده ۵ قاشق سوپخوری
- گردو نیمكوب شده ۵ قاشق سوپخوری
- شكلات دراژه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. شیر، شكر و پودر شكلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس كنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه 8 قاشق سوپخوری آب مخلوط كنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود.
2. حال آن را به مخلوط شیر اضافه كنید؛ بعد از آن خامه و گردو را بیفزایید و بگذارید تا كاملا مخلوط خنك و كمی غلیظ شود ولی بسته نشود در آخر ویفر و شكلات دراژه را اضافه كنید و درون قالب مورد نظر بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
3. حال به ظرف مورد نظر برگردانید و تزیین كنید. شما میتوانید از اسپری طلایی خوراكی برای تزیین این کرم استفاده كنید.
ارسال نظر