۲۲۸۵۹۹
۵۰۲۷
۵۰۲۷
پ

تارت با سس چری چيز

ابتدا كره سرد يخچالي را همراه آرد سفيد، آرد نشاسته ذرت و شكر با دست مخلوط کنید تا به شكل خرده نان در آيد. سپس زرده تخم مرغ و آب سرد را اضافه كنيد تا خمير جمع شود.

تارت با سس چری چيز
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری :

تارت با سس چری چيز

مواد لازم سس چري چيز:

  • پنير خامه‌اي ۲/۱ پيمانه
  • گيلاس ۱ پيمانه
  • شكر ۳ قاشق سوپخوري

مواد لازم نان تارت:

  • كره 100 گرم
  • شكر 2 قاشق سوپخوري
  • آرد نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوري
  • آرد سفيد 180 گرم
  • آب سرد به ميزان لازم (حدودا 3 تا 5 قاشق سوپخوري)
  • زرده تخم‌مرغ 1 عدد

طرز تهيه خمير تارت:

۱. ابتدا كره سرد يخچالي را همراه آرد سفيد، آرد نشاسته ذرت و شكر با دست مخلوط کنید تا به شكل خرده نان در آيد.

۲. سپس زرده تخم مرغ و آب سرد را اضافه كنيد تا خمير جمع شود. نكته مهم اينكه خمير تارت را خيلي ورز ندهيد چون حالت لاستيكي پيدا مي‌كند.

۳. خمير را نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد سپس در قالب پهن كنيد. بعد از پهن كردن در قالب هم به مدت يك ربع در يخچال استراحت دهيد. كف تارت را با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد تا پف نكند.

طرز تهيه كرم چري چيز:

۱. گيلاس را در ظرفي ريخته، شكر روي آن بپاشيد تا یک ساعت بماند سپس ظرف را روي حرارت بگذاريد تا ۱۰ دقيقه با حرارت ملايم بجوشد؛ حال از روي حرارت بردارید؛ وقتي خنك شد پنير را اضافه كنيد و روي تارت‌هاي پخته شده را با اين كرم پر كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج