تارت با سس چری چيز
ابتدا كره سرد يخچالي را همراه آرد سفيد، آرد نشاسته ذرت و شكر با دست مخلوط کنید تا به شكل خرده نان در آيد. سپس زرده تخم مرغ و آب سرد را اضافه كنيد تا خمير جمع شود.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری :
مواد لازم سس چري چيز:
- پنير خامهاي ۲/۱ پيمانه
- گيلاس ۱ پيمانه
- شكر ۳ قاشق سوپخوري
مواد لازم نان تارت:
- كره 100 گرم
- شكر 2 قاشق سوپخوري
- آرد نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوري
- آرد سفيد 180 گرم
- آب سرد به ميزان لازم (حدودا 3 تا 5 قاشق سوپخوري)
- زرده تخممرغ 1 عدد
طرز تهيه خمير تارت:
۱. ابتدا كره سرد يخچالي را همراه آرد سفيد، آرد نشاسته ذرت و شكر با دست مخلوط کنید تا به شكل خرده نان در آيد.
۲. سپس زرده تخم مرغ و آب سرد را اضافه كنيد تا خمير جمع شود. نكته مهم اينكه خمير تارت را خيلي ورز ندهيد چون حالت لاستيكي پيدا ميكند.
۳. خمير را نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد سپس در قالب پهن كنيد. بعد از پهن كردن در قالب هم به مدت يك ربع در يخچال استراحت دهيد. كف تارت را با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد تا پف نكند.
طرز تهيه كرم چري چيز:
۱. گيلاس را در ظرفي ريخته، شكر روي آن بپاشيد تا یک ساعت بماند سپس ظرف را روي حرارت بگذاريد تا ۱۰ دقيقه با حرارت ملايم بجوشد؛ حال از روي حرارت بردارید؛ وقتي خنك شد پنير را اضافه كنيد و روي تارتهاي پخته شده را با اين كرم پر كنيد.
ارسال نظر