۲۲۸۲۲
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

سالساى ذرت

این سالسا در كنار غذاهای كبابی مانند استیك، به عنوان طعم‌دهنده و در صورت مخلوط كردن با سیب‌زمینی آب‌پز به عنوان دورچین، فوق‌العاده خوشمزه است.

سالساى ذرت

سالساى ذرت

برترین ها:

مواد لازم
  • ذرت: ۳ عدد یا یك كنسرو
  • كره: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: یك عدد ساطوری
  • كلم بنفش: ۲ پیمانه، ساطوری
  • ریحان: چند ساقه، ساطوری
  • سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
  • سس كچاپ: ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز كوچك: یك عدد، رنده شده
  • سیر: یك حبه، رنده شده
  • سركه قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمك: به میزان لازم
روش تهیه

این سالسا به ۲ صورت مختلف تهیه و سرو می‌شود. ولی ابتدا كمی كره به ذرت مالیده و كباب كنید و اگر از كنسرو استفاده می‌كنید، آن را آبكش كرده و در كره روی شعله ملایم ۵ دقیقه تفت دهید.

در روش تهیه سالسای اول نیمی از ذرت، نیمی از فلفل قرمز، نیمی از كلم، ریحان و سس مایونز را مخلوط كرده و نمك آن را اندازه كنید.

در روش تهیه سالسای دوم ذرت، فلفل قرمز و كلم باقیمانده را با پیاز، سیر، سركه قرمز و كچاپ مخلوط كرده و نمك آن را اندازه كنید.

نکات آشپزی

۱- كلم بنفش را با گوجه‌فرنگی یا كلم سفید می‌توانید جایگزین كنید.

۲- در صورت تمایل، كچاپ را حذف كنید.

۳- سس مایونز با خامه یا ماست خامه‌ای قابل جایگزینی است.

۴- انتخاب ریحان، گشنیز، جعفری و ... با شماست.

۵- سالسای اول كه سفیدرنگ است در كنار ماهی كبابی و سالسای دوم برای گوشت قرمز مناسب است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج