پیش غذای مهمانی ها؛ سوپ نخودفرنگی و آویشن
سوپ آویشن طعم و مزه جدیدی دارد؛ سوپی مخصوص فصل گرم. اگر به آویشن تازه دسترسی نداشتید، می توانید از برگ خشک شده آن که در عطاریها به فروش می رسد، استفاده کنید.
مجله سیب سبز: سوپ آویشن طعم و مزه جدیدی دارد؛ سوپی مخصوص فصل گرم. اگر به آویشن تازه دسترسی نداشتید، می توانید از برگ خشک شده آن که در عطاریها به فروش می رسد، استفاده کنید. باز هم اگر هیچ کدام در دسترس نبودند و یا طعم آویشن را نمی پسندید از نعنای تازه استفاده کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۱ ق س روغن مایع (برای چرب کردن تابه)
- ۱ عدد تره فرنگی متوسط
- ۱ عدد پیاز متوسط (خرد شده)
- ۴ حبه سیر (له شده)
- ۱ عدد سیب زمینی بزرگ (پوست کنده و مکعبی خرد شده)
- ۴۵۰ گرم نخود فرنگی تازه
- ۲عدد قرص عصاره سبزیجات
- ۱ دسته کوچک آویشن تازه
- ۳ /۱ پیمانه پنیر خامه ای و کمی بیشتر جهت سرو
- کمی برگ آویشن جهت سرو
- کمی نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. تره فرنگی را شسته و حلقه حلقه کنید. قابلمه بزرگی را روی حرارت گذاشته، گرم کنید. به قابلمه روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود، حالا سیر و پیاز را اضافه کنید.
2. مخلوط سیر و پیاز را با حرارت بالا تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. سپس ترهفرنگی را اضافه کنید. حدود سه دقیقه زمان دهید تا تره فرنگی و پیاز نرم شوند.
3. حالا سیب زمینی و نخودفرنگی را اضافه کنید. سپس قرص عصاره سبزیجات را در آب حل کنید و همراه با آویشن اضافه کنید. اجازه دهید مواد به جوش آید، آن گاه حرارت را کم کنید. برای مدت زمان 20-15 دقیقه زمان دهید تا مخلوط بجوشد تا جایی که سیب زمینی کاملا بپزد.
4. بعد از این مدت مواد را از روی حرارت بردارید و 15 - 10 دقیقه زمان دهید تا خنک شود. حالا آویشن را خارج کنید.
5. سوپ را در مخلوط کن بیفزایید ریخته و پورهای تحویل بگیرید. حال پنیر خامه ای را با نمک و فلفل افزوده و باز هم بزنید. سوپ را گرم سرو کنید یا اگر می خواهید سرد سرو کنید به آن موقع سرو، پنیر خامه ای بیشتری اضافه کرده و با برگ آویشن یا نعنا تزئین کنید.
ارسال نظر