سوپ چغندر كبابی، یک شام سبک و سالم
مادامی كه چغندر در بازار است، میتوانید این سوپ لذیذ و خوشرنگ را تهیه كرده و اگر از آن خوشتان آمد، مقداری چغندر در فریزر نگه دارید. معروفترین سوپ چغندر، بُرش است كه ریشه روسی دارد و بسیار خوشمزه است.
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- چغندر متوسط: ۳ عدد
- كره: یك قاشق غذاخوری
- روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
- تره فرنگی متوسط: یك عدد ساطوری
- پیاز كوچك: یك عدد خلالی
- كرفس: یك ساقه ساطوری
- زنجبیل تازه: یك هشتم قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یك هشتم قاشق چایخوری
- آبجوش: دو پیمانه
- پودر آویشن: یكدوم قاشق چایخوری
- خامه سفت: یك چهارم پیمانه
۱- فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ كنید. چغندرهای را در فویل پیچیده و یك ساعت در فر بپزید، سپس پوست آن را كنده و نگینی خرد كنید. كمی از چغندر را برای تزئین كنار بگذارید و مابقی را خردتر كنید.
۲- كره و روغن را در یك قابلمه متوسط روی شعله متوسط داغ كنید. تره فرنگی، پیاز و كرفس را ۱۰ دقیقه تفت داده و مدام هم بزنید تا یكنواخت پخته شود. زنجبیل، فلفل قرمز و چغندر را اضافه كرده و پنج دقیقه دیگر تفت دهید. آب جوش و آویشن را اضافه كرده و پس از اینكه سوپ به جوش آمد، شعله را كم كنید و با در بسته ۲۵ دقیقه آن را بپزید.
۳ - نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و به كمك غذاساز یا گوشتكوب برقی آن را پوره كنید. بسته به سلیقه خود، غلظت سوپ را با اضافه كردن آب تغییر داده و قبل از سرو، دو سوم خامه را اضافه كرده و با خامه و چغندر باقیمانده سوپ را تزئین كنید.
فوت آشپزی
۱ - میتوانید چغندر را پوست كنده، خرد كرده و با دو پیمانه آب، دو تا سه ساعت روی شعله ملایم بپزید.
۲ - اگر مایلید آب جوش را با آب مرغ یا گوشت جایگزین كنید.
ارسال نظر