شام سلامتی ۲
راتاتویى
فامیل با كلاس و فرنگ رفته یتیمچه به اشكال مختلف و با كلی دك و پز از رستورانهای درجه یك پاریس گرفته تا آشپزخانههای كوچك و معمولی رفتوآمد دارد.
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- بادنجان درشت: ۲ عدد، خرد شده
- كدو متوسط: ۲ عدد، خرد شده
- پیاز بزرگ: یك عدد، ورقهورقه
- سیر: ۲ حبه، خرد شده
- فلفل دلمهای قرمز: یك عدد، خرد شده
- فلفل دلمهای زرد: یك عدد، خرد شده
- گوجهفرنگی: ۴ عدد، پوست كنده و خرد شده
- ریحان: چند ساقه
- روغن مایع: یكچهارم پیمانه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- آویشن: یك قاشق چایخوری
۱- بادنجان را در آبكش نمك پاشیده و پس از ۳۰ دقیقه آن را شسته و خشك كنید تا تلخی آن خارج شود.
۲- روغن را در یك قابلمه داغ كرده و پیاز را روی شعله متوسط ۷-۶ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه كرده و پس از یك دقیقه بادنجان را به همراه كدو و فلفل دلمه اضافه كنید.
۳- شعله را زیاد كنید و ۶ دقیقه آن را تفت دهید تا سبزیها كمی طلایی شوند و توجه داشته باشید زیاد غذا را هم نزنید.
۴- شعله را كم كرده و با در بسته سبزیها را ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. در صورت نیاز كمی آبجوش به آن اضافه كنید.
۵- گوجه و آویشن را اضافه كرده و نمك و فلفل غذا را اندازه كنید. در قابلمه را بسته و ۲۰ دقیقه دیگر روی شعله ملایم بپزید.
۶- برگهای ریحان را به غذا اضافه كنید. در صورت تمایل كمی آبلیمو اضافه كرده یا با لیموترش سرو كنید.
فوت آشپزی
برای پوست كندن گوجهفرنگی، پوست آن را خراش داده و یك دقیقه در آب جوش بیندازید، سپس زیر آب سرد گرفته و پوست آن را بكنید.
نکات آشپزی
فامیل با كلاس و فرنگ رفته یتیمچه به اشكال مختلف و با كلی دك و پز از رستورانهای درجه یك پاریس گرفته تا آشپزخانههای كوچك و معمولی رفتوآمد دارد. راتاتویی در حقیقت یك side dish یا دورچین است كه در كنار غذاهای گوشتی میآید اما خود به تنهایی نیز یك غذای سالم و كامل است. شكل، اندازه و نوع سبزیها و سرد و گرم بودن آن به شما امكان زیادی هنگام سرو آن میدهد.
نظر کاربران
ولی من یه جا شنیدم اسمش راتاتویل بود!
اخي.......ياد كارتون موش سر اشپز افتادم....:)
پاسخ ها
آره ... :)
alan daram dorost mikonam!