ایندیانا مرغ
شاید این یكی از خوشمزهترین روشهای تهیه مرغ باشد؛ اگر درست و دلی سس این مرغ را تهیه كنید، عاشق آن خواهید شد.
برترین ها: شاید این یكی از خوشمزهترین روشهای تهیه مرغ باشد؛ اگر درست و دلی سس این مرغ را تهیه كنید، عاشق آن خواهید شد. این روشی است كه یك مرغ خوشمزه بدون آثار زهم را برای یك وعده غذایی در اختیار شما میگذارد. این یك شیوه مینی مالی برای آماده كردن مرغ است روشی كه از هند میآید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- مرغ: 4 ران كامل
- پیاز بزرگ: 2عدد
- سیر: 6حبه
- گوجه فرنگی بزرگ: 5 عدد
- لوبیا سبز: یك مشت
- زیتون: یك لیوان
- زنجبیل رنده شده: 2قاشق غذاخوری
- شیر نارگیل: یك لیوان
- گرمماسالا: ۲ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز: یك قاشق غذاخوری
- پودر كاری: ۲ قاشق چایخوری
- فلفل سفید و سیاه: یك قاشق غذاخوری
- زیره: یك قاشق چایخوری
۱- ابتدا مرغ را سرخ میكنیم، یعنی تكههای ران را داخل روغن داغ تابه میاندازیم و میگذاریم تا كاملا سرخ و قهوهای شود. البته در این مرحله نمیخواهیم مرغ را بپزیم بلكه قصدمان مزه دار كردن تكههای ران و كبابی كردن آن است.
۲- تكههای ران را از تابه خارج میكنیم و پیاز را داخل همان روغن میریزیم و دما را پایین میآوریم. وقتی پیاز نرم شد ادویهها را بهترتیب بالا به جز كاری با پیاز میكس میكنیم. این مخلوط یك حالت خمیری به ما میدهد كه پایه همه خورشهای كاری است. یادتان باشد حتما در همین مرحله سیر خرد شده را به مایه اضافه كنید.
۳- حالا گوجهفرنگی رنده شده را به مایه اضافه میكنیم و میگذاریم بهجوش آید. اگر دوست دارید خورش شما آب دار شود در این مرحله كمی آب مرغ به غذا اضافه كنید.
۴- اگر بهدنبال مزه اورجینال هستید، باید در این مرحله شیر نارگیل به غذا اضافه كنید. شیرینی شیر نارگیل باعث میشود ادویهها تندی خود را تا حدی از دست بدهند و محصول نهایی مزه متعادل و فوقالعادهای خواهد داشت اما اگر شیر نارگیل دم دستتان نبود میتوانید از ماست خامهای استفاده كنید كه اتفاقا مزهاش به ذائقه ایرانی بیشتر میخورد. راستش را بخواهید ما هم همین كار را كردیم و جایتان خالی...
۵- زنجبیل را در این مرحله به غذا اضافه كنید.
۶- مرغ را به تابه بازمیگردانیم و میگذاریم تا غذا بپزد. از اینجا به بعدش با خود شماست. مرغ معطر و خوشمزه آماده سرو شدن است. اگر خواستید با برنج و اگر اهل رژیم هستید، خالی میل كنید.
فوت آشپزی
در مورد لوبیا سبز ذكر این نكته ضروری است كه ما در فصل بهار هستیم و لوبیاهای این فصل ترد و تازه هستند و برای آماده شدن شان نیازی به حرارت زیاد نیست. بنابراین میتوانید لوبیا را به همراه مرغ و در مرحله آخر به تابه اضافه كنید. زیتون هم دقیقا همین خاصیت را دارد. هرچه تازهتر بهتر.
نظر کاربران
بخش بهترینهاواشپزی ازهمه بخشها جالبتره متشکرم