چیزكیك نارنگى با پاستیل، محبوب بچه ها
نارنگی منبع سرشاری از ویتامینهای C، ۲B، ۱B و A است.
برترین ها:
مواد لازم
- بیسكویت شكلاتی: ۲۵۰ گرم
- كره ذوب شده: ۱۲۰ گرم
- پنیرخامهای: ۳۵۰ گرم
- آب لیموترش: ۴ قاشق سوپخوری
- خامه معمولی: ۲۵۰ گرم
- تخممرغ: ۳ عدد
- رنده پوست لیمو: یك قاشق چایخوری
- شكر: ۷۰ گرم
- ژلاتین: یكویكدوم قاشق سوپخوری
- نارنگی: ۴ عدد
- مارمالاد پرتقال یا نارنگی: ۶ قاشق سوپخوری
- آب نارنگی: یكسوم پیمانه
روش تهیه
۱- بیسكویت را پودر كرده و با كره ذوب شده مخلوط كنید و كف قالب ۲۰ سانتیمتری كه از قبل به وسیله كره چرب كردهاید، پهن كرده و پرس كنید.
۲- سپس به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۳- ژلاتین را روی آب نارنگی بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
۴- زرده و سفیده را از هم جدا كنید.
۵-زرده را همراه شكر روی حرارت غیرمستقیم به مدت ۱۰دقیقه بزنید سپس ظرف ژلاتین و ظرف زرده و شكر را كنار بگذارید تا خنك شود. ۶-پنیرخامهای را با خامه مخلوط كنید.
۷- حالا سفیدهها را جداگانه بزنید تا كاملا سفید و حجیم شود.
۸- در انتها همه مواد بهعلاوه رنده پوست لیمو و نارنگیهای فیله و خرد شده را با هم مخلوط كنید و در انتها سفیده تخممرغ را بهآرامی به بقیه مواد اضافه كنید.
۹-مواد آماده را داخل قالب بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
۱۰- بعد از خارجكردن از قالب میتوانید با فیلههای نارنگی یا پاستیلهای رنگی تزئین كنید. این دسر هم برای بچهها و هم بزرگترها خوشمزه و دلنشین است.
نكته سلامت
نارنگی منبع سرشاری از ویتامینهای C، ۲B، ۱B و A است.
ارسال نظر