ماهی قزلآلای شکم پر
ابتدا شکم ماهیها را پر کرده و کاملا میشوییم ولی سر و دم ماهیها را نمیزنیم. ماهیها را با آب لیمو ترش و زعفران، طعم دار کرده و با خلال پیاز و فلفل ماهی را داخل ظرفی دربسته ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا طعم دار شود.
برترین ها:
مواد لازم:
- ماهی قزلآلا: ۲ عدد
- پیاز خلالی شده: یك عدد
- فلفل دلمهای: یك عدد بزرگ
- زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۲ حبه
- گشنیز خرد شده: نصف لیوان
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا شکم ماهیها را پر کرده و کاملا میشوییم ولی سر و دم ماهیها را نمیزنیم. ماهیها را با آب لیمو ترش و زعفران، طعم دار کرده و با خلال پیاز و فلفل ماهی را داخل ظرفی دربسته ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا طعم دار شود. سیر را رنده کرده و با گشنیز خرد شده و رب انار مخلوط میکنیم.(در صورت دلخواه میتوانیم داخل مواد گردوی خرد شده و زرشک اضافه کنیم)داخل شکم ماهی را با این مواد پر میکنیم و با سوزن و نخ میبندیم. همین طور که در تصویر میبینید، سر و دم ماهی را به هم نزدیک کرده و با یک خلال چوبی آنها را محکم میکنیم. پیاز و فلفلها را داخل سینی فر و دور ماهی ریخته و بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهایم، میپزیم.
نظر کاربران
ترسیدم چقدروحشتناکه
خوب بود