توپك مراكشی
این توپک ها را برای ناهار درست کنید
ابتدا گوشت را كمی تفت داده، تمامی مواد مربوط به پخت گوشت را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم تا كاملا بپزند.
مجله زندگی ایده آل :
مواد لازم:
- گوشت گردن یا مغز ران گوساله ۳۰۰ گرم
- لوبیا چیتی پخته شده ۱۵۰ گرم
- لپه پخته شده ۲۰۰ گرم
- زعفران آب كرده ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
- زرد چوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
- پیازچه یك دسته كوچك (ریز شده)
- نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
- كاری، آویشن و پودر سیر هر كدام ۱ قاشق چایخوری
- تخممرغ ۴ عدد
جهت پخت گوشت:
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیر 2 حبه
- كرفس یك ساقه
- هویج یک عدد
- فلفل و زردچوبه هر كدام 1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا گوشت را كمی تفت داده، تمامی مواد مربوط به پخت گوشت را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم تا كاملا بپزند.
۲. لوبیا چیتی و لپه پخته شده را میكوبیم تا كاملا له شوند سپس گوشت را به صورت رشتههای خیلی نازك در دست خرد میكنیم؛ حالا تمامی مواد را داخل كاسهای گود با هم مخلوط كرده، كمی ورز میدهیم تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.
۳. در این مرحله گلولههایی به اندازه گردو از مایع برداشته و داخل روغن داغ شناور و سرخ میكنیم.
۴. برای تزیین آن میتوانیم از گوجه فرنگی خشك و كاپریس استفاده كنیم.
ارسال نظر