شیرینی جالبِ رول دارچینی
ابتدا شیر، روغن مایع، تخممرغ، نمك و شكر را با هم مخلوط میكنیم تا مایه یكدست حاصل شود. در كاسهای دیگر آرد و پودر خمیر ترش را با هم مخلوط كرده، به مایه آماده شده اضافه میكنیم.
مجله زندگی ایده آل :
مواد لازم:
- آرد ۶۰۰ گرم
- شیر ۲۰۰ میلیلیتر
- پودر خمیر ترش ۱۰ گرم
- شكر ۵۰ گرم
- نمك ۲/۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- مارگارین مخصوص قنادی ۴۰۰ گرم
- روغن مایع ۶۰ میلیلیتر
- كرم پاتیسیر، دارچین و كشمش به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
- زرده تخممرغ یک عدد
روش تهیه:
1. ابتدا شیر، روغن مایع، تخممرغ، نمك و شكر را با هم مخلوط میكنیم تا مایه یكدست حاصل شود. در كاسهای دیگر آرد و پودر خمیر ترش را با هم مخلوط كرده، به مایه آماده شده اضافه میكنیم. خمیر به دست آمده را 10دقیقه روی میز قرار داده و روی آن را میپوشانیم و استراحت میدهیم. سپس خمیر را به شكل یک به علاوه برش داده، از چهار طرف كمی باز میكنیم.
2. مارگارین را وسط خمیر گذاشته و چهار طرف را روی آن جمع میكنیم و وردنه را روی آن میكشیم تا كره بین خمیر باز شود. خمیر را سهلا تا میزنیم و 30 دقیقه در یخچال میگذاریم؛ پس از این مدت خمیر را باز كرده و پنج لا تا میزنیم و 20 دقیقه در یخچال قرار میدهیم. دوباره مرحله پنج لا را با 20 دقیقه استراحت تكرار میكنیم و بار آخر خمیر را سه لا تا زده و 10 دقیقه استراحت میدهیم.
3. حالا خمیر را به قطر سه میلیمتر باز میكنیم، روی خمیر را با كرم پاتیسیر، دارچین و كشمش پوشانده، آن را لوله میكنیم و حلقه حلقه میبریم و یك پهلو داخل سینی میگذاریم، روی نانها را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زرین كرده، شكر میپاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار می دهیم و میپزیم.
نکته:
ارسال نظر