۲۲۶۲۷۴
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

حلوای آلبالوی خوش رنگ

ابتدا آرد سنگك را آنقدر تفت می‌دهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الك كرده، كنار می‌گذاریم. آرد سفید شیرینی‌پزی را تا حدی تفت می‌دهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل :

حلوای آلبالو

مواد لازم:

  • آرد سفید شیرینی‌پزی ۲۰۰ گرم
  • آرد سنگك ۴۰ گرم
  • آب ۳۵۰ میلی‌لیتر
  • شكر ۳۰۰ گرم
  • مارگارین ۲۲۵ گرم
  • روغن مایع ۸۰ میلی‌لیتر
  • آلبالو بدون هسته ۳۰۰ گرم
  • جوهرلیمو ۱ قاشق چای خوری
  • رنگ آلبالویی چند قطره
  • شربت آلبالو ۲۰۰ میلی لیتر

روش تهیه:

1. ابتدا آرد سنگك را آنقدر تفت می‌دهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الك كرده، كنار می‌گذاریم.

2. آرد سفید شیرینی‌پزی را تا حدی تفت می‌دهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمه‌ای گود آب، شربت، شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید.

3. داخل تابه‌ای كه می‌خواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الك می‌كنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌كنیم و یك دقیقه تفت می‌دهیم.

4. حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم می‌زنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می‌داریم و آن را با آلبالو و ترافل‌های شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج