ته چین گردو
پیازداغ، گردو و زرشك را با هم مخلوط كرده، كنار میگذاریم. ۴ تا ۵ پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش میآوریم و برنج را همراه نمك داخل آن میریزیم تا بجوشد و قد بكشد.
مجله زندگی ایده آل :
مواد لازم:
- برنج ۶۰۰ گرم
- پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
- پودر گردو ۱۰۰گرم
- زرشك ۳ قاشق غذاخوری
- ماست شیرین ۲/۱پیمانه
- زرده تخم مرغ ۲عدد
- كره، روغن مایع و نمك به میزان لازم
- زعفران آب كرده به میزان لازم
روش تهیه:
1. پیازداغ، گردو و زرشك را با هم مخلوط كرده، كنار میگذاریم.
2. 4 تا 5 پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش میآوریم و برنج را همراه نمك داخل آن میریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده با ظرفی ماست، زعفران، زردهها و نمک مخلوط میكنیم.
3. قالبی مناسب برای این مقدار برنج را بنا به سلیقه خود انتخاب كرده، كف آن مقداری روغن میریزیم. نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده، مخلوط پیاز سرخ شده را روی پلو میریزیم. سپس بقیه پلو را روی مواد در قالب فشرده میكنیم.
4. در آخر روی كل برنج را مقداری كره ذوب شده میریزیم و با یك ورق فویل روی آن را میپوشانیم و قالب را به مدت حدودا یك و نیم ساعت روی پنجره وسط فری كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم كردهایم میگذاریم.
نکته:
ارسال نظر