بلدرچین با سس انار و زردآلو
ابتدا بلدرچینها را كاملا شسته و داخل شكم آنها را تمیز کرده، سطح و داخل شان را به زعفران آب كرده و سویا سس آغشته میكنیم؛ سپس رب انار، پودر گردو، گشنیز، پیاز داغ و زرشك را با هم مخلوط میکنیم.
مجله زندگی ایده آل :
مواد لازم:
- بلدرچین ۶ عدد
- پودر گردو ۱۵۰ گرم
- پیازداغ ۳ قاشق غذاخوری
- رب انار ۳ قاشق غذاخوری
- گشنیز یك دسته كوچك
- زرشك ۳ قاشق غذاخوری
- زعفران حل كرده و سویا سس به میزان لازم
- گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
- پیاز درشت ۱ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه سس
- رب انار 200 گرم
- زردآلو 8 عدد
- آب 1 پیمانه
- شكر 40 گرم
- آب یك لیموترش تازه
- نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا بلدرچینها را كاملا شسته و داخل شكم آنها را تمیز کرده، سطح و داخل شان را به زعفران آب كرده و سویا سس آغشته میكنیم؛ سپس رب انار، پودر گردو، گشنیز، پیاز داغ و زرشك را با هم مخلوط میکنیم و داخل شكم بلدرچینها میگذاریم و برای اینكه كار تمیزتر باشد، میتوانیم انتهای شكم آنها را بدوزیم تا مواد بیرون نریزند.
۲. سپس بلدرچینها را داخل یك ظرف مثل پیركس یا تفلون چیده رویشان روغن زیتون میریزیم. بعد پیاز را به شكل خلالی خرد كرده، همراه گوجه گیلاسی دور آنها میریزیم و بین ۴۰ دقیقه تا یك ساعت داخل فر میگذاریم.
۳. برای تهیه سس ابتدا زردآلوها را با آب و شكر كمی میجوشانیم تا نرم و نیمه له شوند سپس رب انار، آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه میكنیم و هم میزنیم و در ۱۰دقیقه آخر پخت سس را سطح و اطراف بلدرچینها میریزیم و دوباره داخل فر میگذاریم تا در این مدت سس كاملا به خورد بلدرچینها برود. پس از این مدت از داخل فر خارج كرده، سرو میكنیم.
باید در نظر داشته باشیم كه این خوراك را عینا با مرغ نیز میتوانیم تهیه كنیم. ابتدا مواد را با هم مخلوط و با آن شكم مرغ را پر میكنیم و به روش گفته شده درسینی گذاشته، اطراف آن را با پیاز و مخلفات میپوشانیم. فقط نكتهای كه باید به آن دقت كنیم این است كه زمان پخت مرغ درسته در فر حدودا میتواند تا چهار برابر بلدرچین باشد.
ارسال نظر