خوراک سبزیجات؛ غذای پر زحمت
بعضی از خوراک ها آماده کردن موادشان بیشتر از صد تا خورش وقت و کار می برد. این خوراک هم از همان هاست ولی وقتی ترکیب طعم ها را امتحان کنید خستگی کار بی معناست.
مجله سیب سبز: بعضی از خوراک ها آماده کردن موادشان بیشتر از صد تا خورش وقت و کار می برد. این خوراک هم از همان هاست ولی وقتی ترکیب طعم ها را امتحان کنید خستگی کار بی معناست . برای دیگر اعضای خانواده که گیاهخوار نیستند ، میتوانیداز آب مرغ استفاده کنید و یک خوراک خوشمزه برایشان بپزید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲۰۰ گرم هویج
- ۲۰۰ گرم قارچ
- ۲۰۰ گرم کدوسبز قلمی
- ۱۰۰گرم فلفل دلمهای
- ۲ عدد بادمجان متوسط
- ۱ عدد پیاز
- ۳ حبه سیر
- ۲۰۰ گرم گوجهفرنگی
- ۲ ق س رب گوجه فرنگی
- ۱ ق چ اورگانو یا پونه
- ۱ ق چ پودر زنجبیل
- ۱ ق چ تخم گشنیز
- ۱ ق چ پودر زیره سیاه
- روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا کدوها و بادمجان ها را با پوست خلالی خرد کنید. هویج، پیاز و فلفل دلمهای را هم خلالی خرد کنید. قارچ را ورقه ورقه کنید و گوجه فرنگی راهم به شکل دلخواه خرد کنید.
2. در تابهای نسبتاً گود کمی روغن بریزید. پیازهای خلالی شده را در روغن تفت دهید و سپس هویج و فلفل دلمهای را افزوده و بعد از کمی تفت دادن به ترتیب سیر، بادمجان، کدو و قارچ را اضافه کنید.وقتی همه مواد را مدتی روی حرارت هم زدید، رب گوجه و گوجهفرنگی را هم تفت دهید. پودر زنجبیل، اورگانو، نمک وفلفل را هم به سبزیجات اضافه کنید. تخم گشنیز را در دست پودر کنید و همراه پودر زیره سیاه به مواد افزوده و هم بزنید.
3. بعد از این مراحل یک پیمانه آب در تابه بریزید. به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا خوراک جا بیفتد. بعد از اینکه خوراک آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکته :
- اگر فلفل دلمه دوست ندارید میتوانید از نخود فرنگی استفاده کنید.
- هویج به دلیل بافت محکمتری که دارد همیشه دیرتر از بقیه سبزیجات غذا میپزد، اگر میخواهید خوراکی یکدست داشته باشید هویجها را قبل از خلالی کردن بخارپز کنید.
ارسال نظر