قورمه سبزی گیاهی
حالا که تصمیم گرفتــه ایـــد گیاهخوار شوید دلیل ندارد حسرت خوردن غذاهایی را که یک عمر مادرتان برایتان میپخت بکشید .
مجله سیب سبز: حالا که تصمیم گرفتــه ایـــد گیاهخوار شوید دلیل ندارد حسرت خوردن غذاهایی را که یک عمر مادرتان برایتان میپخت بکشید . شما می توانید همان غذاها را بدون گوشت ولی با همان مزه همیشگی بپزید و لذتشان را ببرید .
مواد لازم برای ۶-۴ نفر
- ۱۵۰-۱۰۰ گرم سویای درشت فرآوری شده
- ۵۰۰ گرم سبزی ریز خرد شده
- ۲/۱ پیمانه لوبیا قرمز
- ۶-۵ عدد لیموعمانی
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۲/۱ ق چ زردچوبه
- ۲/۱ ق چ فلفل
- ۲/۱ ق چ ادویه
- روغن به میزان لازم
- نمک مقداری
طرز تهیه:
1.در قابلمهای 6-5 قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سبزیهای ریز شده را در روغن تفت دهید تا جاییکه روغن سبز رنگ شود.
2. سویاها را در ظرفی دردار بریزید. روی آنها آب جوش بریزید و در ظرف را ببندید و حدود یک ربع صبر کنید تا نرم شوند. لوبیا را در قابلمهای جداگانه بپزید. لیمو امانیها را با چنگال چند سوراخ کنید و در کمی آب خیس کنید.
3. پیاز را ریز خلالی یا نگینی خرد کنید. در قابلمهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیاز را در روغن تفت دهید.سویاها را از داخل آب بیرون آورید و با دست کمی فشار دهید. آنها را هم به پیاز اضافه کنید و با کمی ادویه، زردچوبه و فلفل تفت دهید.بعد از 4-3 دقیقه سبزیهای سرخ شده را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و هم بزنید. لیموهای خیس خورده را هم اضافه کنید.
4. حالا 2 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید خورش روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از نیم ساعت به لوبیاهای پخته نمک را هم بیفزایید و بگذارید خورش جا بیفتد.
ارسال نظر