طرز تهیه كاپ كيك شکلاتیِ سه دقیقهای
بعضی وقتها پخت بعضی از کیک ها از خرید آن کمتر وقت می برد. البته به شرط اینکه، هم مواد لازم آن را در خانه داشته باشید هم مایکروفر. حالا دیگر جای هیچ نگرانی نیست.
مجله سیب سبز: بعضی وقتها پخت بعضی از کیک ها از خرید آن کمتر وقت می برد. البته به شرط اینکه، هم مواد لازم آن را در خانه داشته باشید هم مایکروفر. حالا دیگر جای هیچ نگرانی نیست؛ شما میتوانید حتی یک ربع قبل از آمدن مهمانان تان کیک بپزید و داغ داغ با یک لیوان چای سرو کنید .
مواد لازم
- ۸ ق س آرد
- ۸ ق س شكر
- ۴ ق س پودر كاكائو
- ۲ عدد تخممرغ
- میوه،شکلات خردشده یا مارمالاد به میزان لازم
- ۲/۱ ق س بيكينگ پودر
- مغز گردوي خرد شده به مقدار لازم
- ۲۰ گرم شکلات تلخ
- ۸ ق س روغن مایع
- ۶ ق س شير
طرز تهیه:
1.ابتدا آرد ، شكر و بيكينگ پودر را در ظرفی بریزید و پودر كاكائو را به آنها اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید. تخممرغها را هم درهمان ظرف بشکنید و با دیگر مواد كاملاً مخلوط کنید.
2. مغز گردو و شير را همراه روغن به مواد اضافه كرده، آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. به این راحتی مایه کیک شما آماده است.
3. فنجانها یا قالب های فنجانی مناسب مایكروفررا آماده و يك سوم فنجان را از مایه کیک پر کنید. یک تکه کوچک شکلات تلخ را هم داخل فنجان قرار دهید.
4. فنجان ها را در مایکروفر بگذارید و به مدت 3 دقيقه با درجه 1000 وات حرارت دهید تا زماني كه كيك پف كند.
5. كيك آماده را با ميوه و شكلات خرد شده یا مارمالاد تزئين کنید، این كيك را ميتوانيد به كمك قاشق از فنجان خارج كرده و در ظرفی دیگر گذاشته و با میوه و انواع مغز تزیین کنید يا در همان فنجان تزئین و سرو كنيد. البته اگر از فنجان درنیاورید کیک شما زیباتر است.
نظر کاربران
من قبلا با نصف این مقدار مواد درست میکردم ولی همیشه سفت میشد