موز كاراملایز شده همراه نوشیدنی گرم
به شما پیشنهاد میكنم موز را به این روش حتما امتحان كنید؛ این دسر همراه لطیفه، بستنی یا حتی انواع نوشیدنی گرم میتواند بسیار متفاوت باشد. در كنار موز تكههای كمپوت انبه نیز بسیار خوش طعم و خاص میشود؛ فقط مدت پخت آن را در نظر میگیریم كه له نشود.
مجله زندگی ایده آل: به شما پیشنهاد میكنم موز را به این روش حتما امتحان كنید؛ این دسر همراه لطیفه، بستنی یا حتی انواع نوشیدنی گرم میتواند بسیار متفاوت باشد. در كنار موز تكههای كمپوت انبه نیز بسیار خوش طعم و خاص میشود؛ فقط مدت پخت آن را در نظر میگیریم كه له نشود.
مواد لازم:
- موز بزرگ ۶ عدد
- شكر قهوهای ۱۵۰ گرم
- سیروپ كارامل ۱۰۰میلیلیتر
- مارگارین ۵۰ گرم
- چوب دارچین ۳ شاخه
روش تهیه:
1. ابتدا موزها را از قد به دو نیم تقسیم میكنیم و داخل ظرفی كه بهتر است چدنی باشد میچینیم. سپس شكر قهوهای را روی آن پاشیده، مارگارین را نیز به شكل ورقههای خیلی نازك بریده، همراه چوب دارچین روی موزها قرار میدهیم. ظرف را به مدت 30 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كردهایم میگذاریم.
2. به محض اینكه موزها را از فر خارج كردیم سیروپ كارامل را روی آن میریزیم و با سس حاصل از شكر قهوهای كه داخل ظرف است مخلوط میكنیم که اگر سرد شود كارامل بسته شده و دیگر امكان چنین كاری نیست.
3. موزها را میتوانیم به شكل گرم همراه بستنی یا اینكه همراه شیرینی لطیفه سرو كنیم.
ارسال نظر