۲۲۳۹۹۶
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

تنوع در آشپزی با کوکوی بادمجان و فلفل

معمولا برای درست کردن کوکوی بادمجان آن را بعد از پخت می کوبیم و سپس با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم. ولی در این دستور به یک شکل دیگر این کوکوی خوشمزه را درست می‌کنیم. حتما امتحان کنید.

تنوع در آشپزی با کوکوی بادمجان و فلفل
مجله آشپزی مثبت: معمولا برای درست کردن کوکوی بادمجان آن را بعد از پخت می کوبیم و سپس با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم. ولی در این دستور به یک شکل دیگر این کوکوی خوشمزه را درست می‌کنیم. حتما امتحان کنید.

تنوع در آشپزی با کوکوی بادمجان و فلفل

مواد لازم برای ۴تا۶ نفر

  • ۳ پیمانه بادمجان خردشده
  • ۱ پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده
  • ۱ عدد پیاز خردشده
  • ۲ /۱ پیمانه جعفری خردشده
  • ۵ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه روغن‌زیتون
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدابادمجان‌ها را خوب بشویید سپس آنها را به‌صورت حلقه‌ای برش دهید و هرکدام از حلقه‌ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.

2. دریک‌کاسه مناسب تخم‌مرغ‌ها و روغن‌زیتون را خوب باهم مخلوط‌کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط‌کنید. حالا فلفل دلمه‌ای‌های رنگی و تکه‌های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط‌کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به‌خوبی باهم مخلوط شوند.

3. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخش‌کنید و صبر کنید تا یک‌طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن‌طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.

فوت و فن

اگر بادمجان با پوست دوست ندارید می‌توانید بادمجان‌ها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج