۲۲۳۶۰۱
۱ نظر
۵۰۶۵
۱ نظر
۵۰۶۵
پ

بز قورمه؛ غذای تخصصی کردهای سنندج

تخصص کردها در کباب و غذاهایی است که با گوشت پخته می‌شوند. یکی از این غذاها بز قورمه است. خوراکی خوشمزه و لذیذ و البته سنتی.

بز قورمه؛ غذای تخصصی کردهای سنندج
مجله آشپزی مثبت - کتایون مراد پور: تخصص کردها در کباب و غذاهایی است که با گوشت پخته می‌شوند. یکی از این غذاها بز قورمه است. خوراکی خوشمزه و لذیذ و البته سنتی. این غذا در بیشتر مهمانی ها و جشن‌ها سرومی‌شود. البته این غذا در کرمان ، یزد و سیرجان هم طبخ می‌شود اما مدل سنندجی‌اش کمی با بقیه فرق می‌کند.

بز قورمه؛ غذای تخصصی کردهای سنندج

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۳۰۰ گرم گوشت گوسفند بااستخوان
  • ۱ پیمانه کشک
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ عدد سیر
  • نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خردکنید و تفت دهید.

2. سیر را هم رنده کنید و با پیاز روی حرارت کم تفت دهید تا نسوزد و تلخ نشود.

3. گوشت را خورشی خردکنید و به پیاز و سیر اضافه کنید.

4. حالا زردچوبه و فلفل را هم اضافه کنید.

5. 2 لیوان آب جوش اضافه کنید وبگذارید گوشت خوب بپزد.

6. وقتی گوشت خوب پخت و آب آن خشک شد، کشک و نمک را اضافه کنید و بگذارید پنج دقیقه با گوشت بجوشد.

نکته:

اگر کشک شما غلیظ است آن را با یک استکان آب جوش رقیق کنید و دو دقیقه حرارت بدهید و بعد آن را روی گوشت بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دورغە من خودم سنندجیم چنین غذای اصلا وجود ندارد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج